مقاله ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه در چند ژنوتیپ انتخابی ذغال اخته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه در چند ژنوتیپ انتخابی ذغال اخته دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه در چند ژنوتیپ انتخابی ذغال اخته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه در چند ژنوتیپ انتخابی ذغال اخته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه در چند ژنوتیپ انتخابی ذغال اخته :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

از نقطه نظر ارزش غذایی، دارویی و صادراتی، ذغال اخته به عنوان محصول باغبانی دارای اهمیت زیادی است. به منظور مطالعه و ارزیابی برخی خصوصیات کیفی میوه در ژنوتیپ های ذغال اخته، پس از بازدید از باغات منطقه کلیبر استان آذربایجان شرقی، هشت ژنوتیپ با شماره های C24 ،C15 ،C14 ،C13 ،C12 ،C2 ،C1 و C25 جهت مطالعه در سال ۱۳۸۸ انتخاب و اتیکت گذاری شدند. آزمایشات در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی انجام شد. صفات مورد بررسی شامل اندازه گیری مقادیر سدیم، پتاسیم، مس، روی، فسفر، pH، وزن هزار میوه، درصد خاکستر، درصد ماده خشک در میوه بود. نتایج بهدست آمده بیانگر آن بود که ژنوتیپ های مورد مطالعه از نظر صفات مورد بررسی اختلاف معنی داری در سطح احتمال یک درصد نشان می دهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.