مقاله تأثیر آماده سازی بذر بر بهبود جوانه زنی و رشد گیاهچه گیاه دارویی کنگر فرنگی (Cynara scolymus) تحت تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر آماده سازی بذر بر بهبود جوانه زنی و رشد گیاهچه گیاه دارویی کنگر فرنگی (Cynara scolymus) تحت تنش شوری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر آماده سازی بذر بر بهبود جوانه زنی و رشد گیاهچه گیاه دارویی کنگر فرنگی (Cynara scolymus) تحت تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر آماده سازی بذر بر بهبود جوانه زنی و رشد گیاهچه گیاه دارویی کنگر فرنگی (Cynara scolymus) تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر آماده سازی بذر بر بهبود جوانه زنی و رشد گیاهچه گیاه دارویی کنگر فرنگی (Cynara scolymus) تحت تنش شوری :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

تنش شوری از جمله تنش های غیر زنده مهم است که اثرات زیانباری روی جوانه زنی، رشد و عملکرد محصول دارد. با توجه به تحقیقات انجام شده به نظر می رسد، یکی از راه های افزایش مقاومت گیاه به شوری، استفاده از بذور پرایم شده برای کاشت است. در این مطالعه به بررسی اثر تیمارهای مختلف پرایمینگ بذر بر روی جوانه زنی کنگر فرنگی تحت تنش شوری پرداخته شد. بدین منظور آزمایشی فاکتوریل با طرح پایه کاملا تصادفی با سه تکرار در سال ۱۳۸۹ در دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند انجام گرفت. فاکتور اول تیمارهای پرایمینگ بذر که شامل بذر که شامل هیدروپرایمینگ، هاردنینگ، خیساندن بذور در محلول های کلرید سدیم و پلی اتیلن گلایکول با پتانسیل ۰/۸- مگا پاسکال به مدت ۱۲ ساعت و بدون پرایم به عنوان شاهد و فاکتور دوم تنش شوری (NaCl) در پنج سطح ( ۰ و ۵ و ۱۰ و ۱۵ و ۲۰ دسی زیمنس بر متر) بود. نتایج نشان داد که با افزایش تنش شوری مولفه های جوانه زنی شامل درصد و سرعت جوانه زنی، طول ریشه چه و ساقه چه و بنیه بذر کاهش یافت اما میزان این کاهش برای بذرهای پرایمینگ شده کمتر بود. در تمامی سطوح شوری بذرهای تیمار شده نسبت به بذرهای شاهد درصد، سرعت جوانه زنی بنیه بذر بیشتر را داشتند و درتمامی سطوح شوری هیدروپزایمینگ برترین تیمار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.