مقاله استفاده از ژل آلوئه ورا به عنوان پوشش خوردنی در نگهداری کمیت و کیفیت میوه شلیل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از ژل آلوئه ورا به عنوان پوشش خوردنی در نگهداری کمیت و کیفیت میوه شلیل دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از ژل آلوئه ورا به عنوان پوشش خوردنی در نگهداری کمیت و کیفیت میوه شلیل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از ژل آلوئه ورا به عنوان پوشش خوردنی در نگهداری کمیت و کیفیت میوه شلیل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از ژل آلوئه ورا به عنوان پوشش خوردنی در نگهداری کمیت و کیفیت میوه شلیل :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

شلیل (Prunus persica L.) میوه ای که در اثر جهش ژنتیکی از هلو بهدست آمده است. مقدار تولید اتیلن در طول دوره انبارداری در آن زیاد می باشد، که باعث تغییر در رنگ، بافت، طعم و دیگر خصوصیات بیوشیمیایی و فیزیکی میوه در طول دوره انبارداری می گردد. به منظور بررسی تاثیر ژل خوراکی آلوئه ورا بر نگهداری میوه شلیل آزمایش فاکتوریل با طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با ۴ تکرار انجام گرفت. میوه ها را در دو گروه با پوشش ژل آلوئه ورا و بدون پوشش (شاهد) در دمای ۱ درجه سانتیگراد با رطوبت نسبی ۹۵ درصد به مدت ۳۰ روز انبار شدند و در طول دوره انبارداری هر ۱۵ روز نمونه برداری انجام شد. صفاتی مانند کاهش وزن، pH آب میوه، مواد جامد محلول، تغییر رنگ و ارزیابی حسی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که میوه هایی که با ژل آلوئه ورا پوشش داده شده بودند مقدار کاهش وزن، تغییر رنگ و مزه، مواد جامد محلول (TSS) نسبت به تیمار شاهد کمتر ولی مقدار pH بیشتر بود. در نتیجه، ژل آلوئه ورا می تواند به عنوان یک پوشش برای نگهداری میوه شلیل در طول دوره انبارداری مورد استفاده قرار بگیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.