مقاله اندازه گیری ترکیبات غذایی برخی ژنوتیپ های پسته منطقه فیض آباد خراسان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اندازه گیری ترکیبات غذایی برخی ژنوتیپ های پسته منطقه فیض آباد خراسان دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اندازه گیری ترکیبات غذایی برخی ژنوتیپ های پسته منطقه فیض آباد خراسان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه گیری ترکیبات غذایی برخی ژنوتیپ های پسته منطقه فیض آباد خراسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اندازه گیری ترکیبات غذایی برخی ژنوتیپ های پسته منطقه فیض آباد خراسان :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

پسته محصول تجاری مهمی است که مغز آن حاوی پروتئین ها، مواد معدنی مانند پتاسیم و منیزیم می باشد. این بررسی به منظور ارزیابی ژنوتیپ های برتر از نظر عناصر غذایی و میزان پروتئین و چربی انجام گرفته است. به این منظور ۲۰ ژنوتیپ پسته از منطقهی فیض آباد خراسان رضوی انتخاب گردید. نتایج بهدست آمده نشان داد که ژنوتیپ ها در صفات مورد بررسی در سطح ۵% تفاوت معنیداری داشتند. میزان پروتئین در ژنوتیپ های مورد آزمایش در محدوده ۲۶/۸-۱۶/۲ درصد بود. چربی نیز به میزان ۵۷-۴۸ درصد برآورد گردید، که بیشترین مقدار آن در پسته گرمه ریز ۱مشاهده شد. به طور کلی از میان این ژنوتیپها، ژنوتیپ ۲۱ ، بادامی قرمز و گرمه زودرس نسبت به بقیه ژنوتیپ ها برتری نسبی نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.