مقاله بررسی تاثیر دگرآسیبی عصاره آبی جو بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز و جوانه زنی بذر یولاف وحشی و چچم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر دگرآسیبی عصاره آبی جو بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز و جوانه زنی بذر یولاف وحشی و چچم دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر دگرآسیبی عصاره آبی جو بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز و جوانه زنی بذر یولاف وحشی و چچم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر دگرآسیبی عصاره آبی جو بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز و جوانه زنی بذر یولاف وحشی و چچم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر دگرآسیبی عصاره آبی جو بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز و جوانه زنی بذر یولاف وحشی و چچم :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

این تحقیق جهت بررسی تاثیر دگر آسیبی عصاره آبی بقایای گیاهی جو ( با غلظت ۰ و ۵ و ۱۰ و ۱۵ درصد) بر جوانه زنی و فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز بذر چچم و یولاف وحشی به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی د رچهار تکرار انجام شد. نتایج نشان داد که افزایش غلظت عصاره آبی جو سسب کاهش جوانه زنی، رشد گیاهچه و وزن تر گیاهچه در چچم و یولاف وحشی شد. عصاره آبی جو همچنین سبب افزایش تخریب غشا سلولی و غلظت مالون دی آلهید و کاهش فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز در بافت گیاهچه گیاهان هدف شد. در بالاترین سطح غلظت عصاره آبی جو بیشترین میزان تخریب غشا سلولی و کمترین وزن تر گیاهچه و فعالیت آنزیم الفا آمیلاز در چچم مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.