مقاله بررسی تنش شوری بر روی جوانه زنی و رشد اولیه گیاهچه چهار گونه آویشن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تنش شوری بر روی جوانه زنی و رشد اولیه گیاهچه چهار گونه آویشن دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تنش شوری بر روی جوانه زنی و رشد اولیه گیاهچه چهار گونه آویشن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنش شوری بر روی جوانه زنی و رشد اولیه گیاهچه چهار گونه آویشن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تنش شوری بر روی جوانه زنی و رشد اولیه گیاهچه چهار گونه آویشن :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
به منظور بررسی اثر تنش شوری بر جوانه زنی چهار گونه آویشن Thymus vulgaris و migricus Thymus و Thymus daenensis و Thymus fallax آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در یک مطالعه آزمایشگاهی اجرا شد. سطوح مختلف شوری محلول کلرید سدیم و آب مقطر (شاهد) با ۸ سطح ۰ و ۲۵ و ۵۰ و ۷۵ و ۱۰۰ و ۱۲۵ و ۱۵۰ و ۱۷۵ میلی مولار اعمال شد. به منظور بررسی خصوصیات جوانه زنی تحت شرایط تنش شوری، درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی، طول رشه چه و طول ساقه چه اندازه گیری شد. نتایج آزامایش حاکی از آن بود که میانگین درصد و سرعت جوانه زنی و طول ریشه چه و طول ساقه چه در سطوح مختلف شوری دارای اختلاف معنی داری در سطح ۱ درصد بودند. با افزایش سطح شوری د رهر چهار گونه درصد و سرعت جوانه زنی طول ریشه چه و ساقه چه کاهش می یابد و بیشترین درصد و سرعت جوانه زنی طول ریشه چه و ساقه چه مربوط به تیمار شاهد و کمترین مقدار آنها مربوط به تیمخار ۱۷۵ میلی مولار (کلرور سدیم) بود. گونه ها از نظر تحمل به شوری به ترتیب T.migricus و T.ulgaris و T.fallax و T.daenensis می باشند..
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.