مقاله تاثیر مکمل کارنیتین و ورزش بر میزان کاهش وزن در افراد تحت برنامه رژیم درمانی کاهش وزن: کارآزمایی بالینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر مکمل کارنیتین و ورزش بر میزان کاهش وزن در افراد تحت برنامه رژیم درمانی کاهش وزن: کارآزمایی بالینی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مکمل کارنیتین و ورزش بر میزان کاهش وزن در افراد تحت برنامه رژیم درمانی کاهش وزن: کارآزمایی بالینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مکمل کارنیتین و ورزش بر میزان کاهش وزن در افراد تحت برنامه رژیم درمانی کاهش وزن: کارآزمایی بالینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مکمل کارنیتین و ورزش بر میزان کاهش وزن در افراد تحت برنامه رژیم درمانی کاهش وزن: کارآزمایی بالینی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

مقدمه: کارنیتین یا گاما تری متیل آمینو هیدروکسی بوتیریک کوفاکتور انتقال اسیدهای چرب بلند زنجیر از طریق آسیل کارنیتین به داخل میتوکندری است که در آنجا اسیدهای چرب در اثر اکسیداسیون به مصرف انرژی سلول می رسند. لذا به نظر می رسد علاوه بر نقش این ماده در بهبود بیماریهای قبلی، خستگی مزمن، بی اشتهایی عصبی و ; در روند کاهش وزن نیز تاثیر داشته باشد اما مطالعات انجام شده در این زمینه محدود بوده و نتایج مطالعات موجود نیز متناقض است. لذا مطالعه حاضر بمنظور تعیین اثر مکمل کارنیتین بر میزان کاهش وزن در افراد تحت برنامه رژیم درمانی کاهش وزن طراحی گردید مواد و روش ها: در این کارآزمایی بالینی ۷۰ فرد چاق (BMI>30) بالای ۱۸ سال انتخاب و بیماران بطور تصادفی به ۲ گروه ۳۵ نفره دریافت کننده ۱۰۰۰ میلی گرم کارنیتین همراه با ۳۰ دقیقه ورزش و رژیم غذایی کاهش وزن یا گروه دریافت کننده رژیم غذایی کاهش وزن و ورزش به تنهایی به مدت ۳ ماه، تقسیم شدند. برای تمام افراد اندازه گیریهای آنتروپومتریک در ابتدا و پس از ۳ ماه مکمل یازی اندازه گیری شد. آنالیزهای آماری توسط نرم افزار (SPSS (VER 11.5 و با استفاده از آزمونهای t-test و Chi-square صورت گرفت. ارتباطها نیز از طریق ضریب همبستگی پیرسون بررسی شد. یافته ها: بر اساس نتایج در گروه مورد بعد از ۳ ماه میانگین کاهش وزن ۰۷۳±۹۰۲ کیلوگرم بود و وزن افراد بطور معنی داری کاهش داشت (p-0/001) در گروه کنترل میانگین کاهش ۵۰۲±۰۵۱ کیلوگرم بود. نتیجه گیری: بر اساس نتایج، مصرف مکمل ۱۰۰۰ میلی گرم کارنیتین منجر به کاهش معنی داری در وزن گردید. به نظر می رسد کارنیتین می تواند جزء مهمی در برنامه کاهش وزن همراه با محدودیت کالری و ورزش باشد و این مسئله نیاز به کارآزمایی های بالینی بیشتری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.