مقاله تاثیر مدول قطعات ریختگی بر ریز ساختار و نحوه توزیع ذرات SiC در کامپوزیت های Al/ SiCp تولید شده با روش های باریکه مذاب (NMS) و کامپوکستینگ (SL)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر مدول قطعات ریختگی بر ریز ساختار و نحوه توزیع ذرات SiC در کامپوزیت های Al/ SiCp تولید شده با روش های باریکه مذاب (NMS) و کامپوکستینگ (SL) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مدول قطعات ریختگی بر ریز ساختار و نحوه توزیع ذرات SiC در کامپوزیت های Al/ SiCp تولید شده با روش های باریکه مذاب (NMS) و کامپوکستینگ (SL)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مدول قطعات ریختگی بر ریز ساختار و نحوه توزیع ذرات SiC در کامپوزیت های Al/ SiCp تولید شده با روش های باریکه مذاب (NMS) و کامپوکستینگ (SL)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مدول قطعات ریختگی بر ریز ساختار و نحوه توزیع ذرات SiC در کامپوزیت های Al/ SiCp تولید شده با روش های باریکه مذاب (NMS) و کامپوکستینگ (SL) :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

روش باریکه مذاب (NMS) به عنوان یکی از روشها جدید نیمه جامد، برای اولین بار در دانشکده مهندسی متالورژی و مواد دانشگاه تهران جهت تولید کامپوزیت Al-10vol.%SiC با ساختار گلبولی استفاده شد. دوغاب کامپوزیتی حاوی ذرات SiC با اندازه متوسط ۷۶/۵µm ، با هم زدن مکانیکی در حالت نیمه جامد و با نرخ هم زدن ۸۰۰rpm تهیه شده و در دمای ۶۶۰ درجه سانتیگراد از طریق بوته کف ریز هم دما با مذاب، با قطر نازل ۱۰ میلی متر و از ارتفاع ۱/۵ متری در قالب های استوانه ای از جنس چدن خاکستری با حجم ۲۰۰ سانتیمتر مکعب و مدول های ۱ و ۱/۲ و ۱/۳ سانتی متر ریخته گری شد. در روش SL ریخته گری دو غاب کامپوزیتی در دمای ۶۶۰ درجه سانتیگراد، پس از هم زدن با شرایط فوق در قالب های مذکور انجام شد. نتایج نشان دادند که در روش NMS ساختار غیر دندریتی مناسبی ایجاد می شود که با انجام عملیات حرارتی ذوب مجدد جزئی به ساختار گلبولی تبدیل می شود، در حالی که در روش کامپوکستینگ ریز ساختار زمینه دندریتی است. با کاهش مدول قالب های در روش NMSاندازه متوسط گلبول های فاز کاهش یافته و میزان کرویت آنها افزایش می یابد. در هر دو روش با کاهش مدول، توزیع ذرات SiC د رزمینه بهبود می یابد و به طور کلی در نمونه های با مدول یکسان ، توزیع ذرات در روش باریکه مذاب نسبت به روش کامپوکستینگ یکنواخت تر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.