مقاله بررسی تجربی تأثیر درصد چوب بر کیفیت سطح و میزان جذب رطوبت کامپوزیتهای چوبپلاستیک تولید شده به روش اکستروژن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تجربی تأثیر درصد چوب بر کیفیت سطح و میزان جذب رطوبت کامپوزیتهای چوبپلاستیک تولید شده به روش اکستروژن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تجربی تأثیر درصد چوب بر کیفیت سطح و میزان جذب رطوبت کامپوزیتهای چوبپلاستیک تولید شده به روش اکستروژن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تجربی تأثیر درصد چوب بر کیفیت سطح و میزان جذب رطوبت کامپوزیتهای چوبپلاستیک تولید شده به روش اکستروژن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تجربی تأثیر درصد چوب بر کیفیت سطح و میزان جذب رطوبت کامپوزیتهای چوبپلاستیک تولید شده به روش اکستروژن :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

کامپوزیتهای چوب پلاستیک از جمله مواد سبز (Green Materials) و دوستدار محیطزیست میباشند که در سالهای اخیر رشد روزافزونی داشته اند. این مواد از دو جزء چوب و پلاستیک تشکیل شده اند که از طریق فرایندهایی همچون اکستروژن، قالبگیری تزریقی و قالبگیری فشاری تولید میگردند. یکی از پارامترهای بسیار مهم و تأثیرگذار بر خواص فیزیکی و مکانیکی این کامپوزیتها، درصد چوب مصرفی در آنها میباشد. علاوه بر تأثیرگذاری این پارامتر بر خواص کامپوزیتهای چوب پلاستیک، با تغییر درصد چوب میزان مصرف ماتریس پلیمری نیز تغییر خواهدکرد که از نقطه نظر اقتصادی اهمیت این پارامتر را دوچندان می سازد. در این تحقیق به بررسی تأثیر میزان ذرات چوب مصرفی بر برخی از خواص فیزیکی کامپوزیت های چوب پلاستیک تولیدی پرداخته شدهاست. نمونه های کامپوزیتی از سه درصد وزنی چوب، ۵۰ و ۶۰ و ۷۰ درصد به همراه پلی اتیلن چگالی بالا (HDPE) به عنوان ماتریس پلیمری تشکیل شده اند. کامپوزیتها به صورت پروفیلهای دایرویشکل به قطر ۱۰ میلی متر بوده و توسط دستگاه اکستروژن دوماردونه تولید گردیده اند. شرایط تولید از جمله فشار وارد بر قالب، دمای فرایند و نرخ تولید از جمله اطلاعات آورده شده است. پس از تولید، چگالی، میزان جذب رطوبت و زبری سطح هر یک از نمونه ها اندازه گیری شده است. نتایج نشان دهنده افزایش میزان جذب رطوبت توسط کامپوزیت های با درصد چوب بالاتر میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.