مقاله تاثیر تغییر ارتفاع پاشنه پا بر تغییرات فعالیت الکترومایوگرافی منتخبی از عضلات در حین انجام حرکت اسکات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر تغییر ارتفاع پاشنه پا بر تغییرات فعالیت الکترومایوگرافی منتخبی از عضلات در حین انجام حرکت اسکات دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر تغییر ارتفاع پاشنه پا بر تغییرات فعالیت الکترومایوگرافی منتخبی از عضلات در حین انجام حرکت اسکات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تغییر ارتفاع پاشنه پا بر تغییرات فعالیت الکترومایوگرافی منتخبی از عضلات در حین انجام حرکت اسکات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر تغییر ارتفاع پاشنه پا بر تغییرات فعالیت الکترومایوگرافی منتخبی از عضلات در حین انجام حرکت اسکات :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

هدف: هدف پژوهش حاضر بررسی تاثیر تغییر ارتفاع پاشنه پا بر روی فعالیت الکترومایوگرافی منتخبی از عضلات در حین اجرای حرکت اسکات می باشد. روش شناسی: آزمودنی های پژوهش حاضر شامل ۱۰ نفر از افراد فعال(دارای سابقه سه جلسه تمرین با وزنه در هفته در طی سه دو سال گذشته) با میانگین و انحراف استاندارد سنی (۲۵±۳) سال، قد ( ۱۷۶/۵ ±۳/۵) سانتی متر و وزن (۷۸/۵±۷/۲۳) کیلوگرم بود. فعالیت عضلات دوقلو داخلی، درشت نی قدامی، راست رانی، پهن داخلی، پهن خارجی، دو سر رانی، نزدیک کننده بزرگ و راست کننده ستون فقرات با استفاده از روش الکترو مایوگرافی ثبت شد و از MVIC برای نرمالایز کردن داده ها EMG استفاده شد. تغییر در وضعیت مچ پا در ارتفاع ۰، ۲، ۳ و ۵ سانتی متری پاشنه پا، به صورت تصادفی اجرا شد. برای تجزیه و تحلیل های آماری از آنالیز واریانس با اندازه های تکراری استفاده شد، سطح معناداری در پژوهش حاضر برابر p0/05 در نظر گرفته شد. نتایجک نتایج این مطالعه نشان داد که با افزایش ارتفاع پاشنه کاهش معناداری در عضله درشت نئی قدامی رخ می دهد (p=0/013) در حالی که در میزان فعالیت الکترومایو گرافی سایر عضلات تفاوت معناداری مشاهده نشد. همچنین کاهش معنادار درهم انقباض عمومی در ارتفاع ۳cm در مچ پا مشاهده شد .(p=0/02) نتیجه گیری نهایی: یافته های این تحقیق فرض کاهش معنادار در عضله درشت نئی قدامی را با افزایش ارتفاع پاشنه تایید کرد. کاهش هم انقباض عمومی در ارتفاع ۳ cm در مچ پا نشان دهنده کاهش فشار بر مفصل مچ در این حالت می باشد. با توجه به نتایج پژوهش حاضر ارتفاع ۳ سانتی به دلیل هم انقباضی عمومی کمتر در مفصل مچ پا برای استفاده در توانبخشی و علم بدنسازی توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.