مقاله تاثیر پارامترهای سینترینگ بر روی خواص سرامیک آلومینا حاصل از ریخته گری دوغابی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر پارامترهای سینترینگ بر روی خواص سرامیک آلومینا حاصل از ریخته گری دوغابی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر پارامترهای سینترینگ بر روی خواص سرامیک آلومینا حاصل از ریخته گری دوغابی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پارامترهای سینترینگ بر روی خواص سرامیک آلومینا حاصل از ریخته گری دوغابی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر پارامترهای سینترینگ بر روی خواص سرامیک آلومینا حاصل از ریخته گری دوغابی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

در این تحقیق از پودر آلومینای آلفا با خلوص ۹۹/۹۶%به عنوان پودر سرامیکی و از آب به عنوان حلال استفاده شد. قطعه خام به روش ریختهگری دوغابی(slip cast تهیه شد . برای پایداری دوغاب در مرحله فرم دهی از روش استریکstric)به همراه یک پراکنده ساز پلیمری بنام دولاپیکسDolapix CE64 استفاده گردید. به منظور رسیدن به یک استحکام بالا در نمونه خام و برای سهولت در انجام ماشینکاری اولیه ، ازدرصد بالایی از پودر آلومینا در دوغاب استفاده شد. در نهایت دوغاب تهیه شده با درصد وزنی ۸۰ از پودر آلومینا، در قالب گچی ریختهگری شد. درصد تخلخل قالب گچی توسط نسبت گچ به آب تنظی م شد . در اینمطالعه تمهیدات خاصی برای جلوگیری از ترک قطعه در حین فرآیند پخت در نظر گرفته شد . برای این منظور، پس از خشک شدن اولیه نمونه، مرحله خشک شدن اصلی، تحت یک سیکل دمایی خاص و دمای ماکزیمم ۱۲۰ درجه سانتی گراد و در یک آون صورت گرفت. برای یافتن پارامترهای بهینه مرحله سینترینگ دماهای ۱۶۰۰ ۱۶۵۰ و ۱۷۰۰ درجه سانتی گراد و زمانهای مختلف ۲ ۳ و ۴ ساعت تست شد . در نهایت سختی و چگالی نمونه اندازهگیری شد. برای بررسی ریز ساختار نمونهها از میکروسکوپ الکترونی روبشیSEM) استفاده گردید. در نهایت مشخص شد که بالاترین سختی و دانسیته در دمای ۱۶۵۰ درجه سانتی گراد و به مدت ۴ ساعت به دست میآید. با این شرایط بهینه برای مرحله پخت ، سختی حدود ۱۲۰۰-۱۳۰۰ویکرز و چگالی نسبی برابر۹۷/۵۸و اندازه متوسط دانهm3/4به دست آمدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.