مقاله پوشش های نانو کامپوزیتی Ni-P/ZrO2 و تاثیر عملیات حرارتی بر ساختار، مورفولوژی و مقاومت به خوردگی این پوشش ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پوشش های نانو کامپوزیتی Ni-P/ZrO2 و تاثیر عملیات حرارتی بر ساختار، مورفولوژی و مقاومت به خوردگی این پوشش ها دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پوشش های نانو کامپوزیتی Ni-P/ZrO2 و تاثیر عملیات حرارتی بر ساختار، مورفولوژی و مقاومت به خوردگی این پوشش ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پوشش های نانو کامپوزیتی Ni-P/ZrO2 و تاثیر عملیات حرارتی بر ساختار، مورفولوژی و مقاومت به خوردگی این پوشش ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پوشش های نانو کامپوزیتی Ni-P/ZrO2 و تاثیر عملیات حرارتی بر ساختار، مورفولوژی و مقاومت به خوردگی این پوشش ها :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

پوشش های الکترولس نیکل- فسفر به دلیل خواص مطلوب در بسیاری از صنایع کاربرد داشته ولیکن از سختی و مقاومت به سایش ضعیفی برخوردارند که می توان با افزودن ذرات سخت و تولید پوشش کامپوزیتی سختی مقاومت به سایش آنها را ارتقاء داد. در میان ذرات سخت ZrO2، دارای خواص بسیار مطلوبی بوده و پوشش های NiP/ZrO2 خصویصیات مکانیکی خوبی را به علت وجود ذرات سخت ZrO2 به خصوص در ابعاد نانو متری دارا می باشند. در این تحقیق پوشش های الکترولس NiP/ZrO2 یا استفاده از مقادیر نانو ذرات ZrO2 بر روی نمونه هایی از جنس فولاد St37 اعمال شده است، نتایج آزمایشات خوردگی به روش پلاریزاسیون پتانسیودینامیک در محلول ۳/۵ درصد وزنی NaCl نشان داد که مقاومت به خوردگی پوشش های ساده Ni-P با فازودن نانو ذرات ZrO2 در حالت قبل از عملیات حرارتی تاثیر چندانی نیافته ولیکن پس از عملیات حرارتی در دمای ۴۰۰ درجه سانیتگراد به مدت یک ساعت مقاومت به خوردگی آنها افزایش قابل توجهی یافته و میزان افزایش با مقادیر ۳g/l در محدوده ZrO2 1-3 g/l ماکزیمم بوده است. همچنین نتایج سختی سنجی نیز نشان دهنده تغییرات مشابه بوده و بیشترین سختی با استفاده از محلول الکترولیت حاوی ZrO2 3g/l حاصل شد. مورفولوژی این پوشش ها توسط میکروسکوپ الکترونی روبشی و تغییرات ساختاری توسط آنالیز تفرق اشعه x بررسی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.