مقاله شناسایی عوامل شیمیایی تاثیر گذار بر روی مقاومت خاک با استفاده از آنالیز تفکیکی به روش قدمبهقدم (مطالعه موردی مارنهای حوزه سرخه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی عوامل شیمیایی تاثیر گذار بر روی مقاومت خاک با استفاده از آنالیز تفکیکی به روش قدمبهقدم (مطالعه موردی مارنهای حوزه سرخه) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی عوامل شیمیایی تاثیر گذار بر روی مقاومت خاک با استفاده از آنالیز تفکیکی به روش قدمبهقدم (مطالعه موردی مارنهای حوزه سرخه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی عوامل شیمیایی تاثیر گذار بر روی مقاومت خاک با استفاده از آنالیز تفکیکی به روش قدمبهقدم (مطالعه موردی مارنهای حوزه سرخه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی عوامل شیمیایی تاثیر گذار بر روی مقاومت خاک با استفاده از آنالیز تفکیکی به روش قدمبهقدم (مطالعه موردی مارنهای حوزه سرخه) :

تعداد صفحات:۲۰

چکیده:

مارنها بدلیل داشتن املاح بالا، حساسیت بالایی را نسبت به فرسایش از خود نشان میدهند. این واحدها همهساله رسوب زیادی از طریق شبکهی هیدرولوژی وارد پروژه تغذیه مصنوعی سرخه مینمایند. پس، شناسایی متغیرهای شیمیای ی در کاهش و یا افزایش حساسیت مارنها به منظور کاهش خسارات امری ضروری بنظر میآید. روشهای آماری مورد استفاده برای شناسایی متغیرهای تاثیرگذار شیمیایی بر روی فرسایش، بر پایه مقایسه میانگین و یا استفاده از ماتریس همبستگی صورت میپذیرد. بدلیل زیاد بودن متغیرها، جداول ایجاد شده بسیار بزرگ و پیچیده میباشد، بنابراین امکان تعیین متغیر های اصلی، شدت عملکرد آنها و همچنین شناسایی ارتباط بین گروههای فرسایشی با دقت بالا امکان ندارد . هدف از این مطالعه، شناسایی متغیرهای اصلی شیمیایی بر روی کنترل فرسایش با استفاده از روش آنالیز تفکیکی SW Stepwise همچنین بررسی ارتباط بین گروههای مختلف فرسایش به منظور شناسایی متغیرهای مشترک و مستقل هرگروه و تعیین متغیرهای کنترل کننده و افزاینده فرسایش در محیط PASW میباشد نتایج نشان داد که پایین بودن سطح فرسایش در گروههای فرسایش سطحی کم تا متوسط ( ۱) و فرسایش سطحی شدید ( ۳) به علت ارتباط این دو گروه در متغیرهای TNV, HCO3, OC میباشد از طرفی بالا بودن سطح فرسایش درفرسایش آبراهه ای ( ۲) به علت عدم ارتباط با متغیرهای ۱و ۳ و بالا بودن متغیر انحصاری CaSO4 و SO4 میباشد. پس با استفاده از این روش، با دقت و صرف زمان کمتری میتوان تاثیرگذارترین متغیرها در ایجاد اشکال فرسایشی مختلف تعیین کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.