مقاله مطالعه صفات کمی مؤثر بر عملکرد و اجزاء آن در لوبیا با استفاده از روش های آماری چند متغیره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه صفات کمی مؤثر بر عملکرد و اجزاء آن در لوبیا با استفاده از روش های آماری چند متغیره دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه صفات کمی مؤثر بر عملکرد و اجزاء آن در لوبیا با استفاده از روش های آماری چند متغیره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه صفات کمی مؤثر بر عملکرد و اجزاء آن در لوبیا با استفاده از روش های آماری چند متغیره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه صفات کمی مؤثر بر عملکرد و اجزاء آن در لوبیا با استفاده از روش های آماری چند متغیره :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

به منظور مطالعه اجزاء عملکرد لوبیا، ۱۲ نمونه شامل ژنوتیپ ها و نسل های مختلف در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی در خرداد ماه سال ۱۳۸۹ کشت گردید. در طی رشد گیاه از برخی صفات کمی نظیر ارتفاع بوته، تعداد گره اصلی، تعداد گره فرعی، عملکرد دانه، تعداد نیام در بوته، وزن نیام، تعداد دانه در بوته، عملکرد بیولوژیک و مقدار کمی پروتئین های ذخیره ای در بذر یادداشت برداری شد. تجزیه همبستگی بین صفات نشان داد که همبستگی عملکرد دانه با صفات تعداد نیام در بوته، وزن نیام، عملکرد بیولوژیک و تعداد دانه در بوته مثبت و بسیار معنی دار بود. تجزیه علیت برای عملکرد دانه و اجزاء آن بر اساس نتایج تجزیه همبستگی و روابط منطقی و فیزیولوژیکی بین صفات مختلف انجام شد. بر اساس نتایج به دست آمده می توان صفت تعداد دانه در بوته را به عنوان یکی از معیارهای مهم برای انتخاب غیر مستقیم جهت افزایش عملکرد معرفی نمود. تحلیل عامل صفات مورد بررسی نشان داد که ۳ عامل اصلی در مجموع ۹۳/۴۴ درصد از کل تغییرات را توجیه نمودند که به ترتیب عوامل عملکرد، ارتفاع و عامل پروتئین نامگذاری گردیدند. در نهایت نتیجه گیری شد که می توان از صفات وزن نیام ، تعداد دانه در بوته ، تعداد نیام در بوته و عملکرد بیولوژیک برای افزایش عملکرد لوبیا استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.