مقاله جداسازی لایه های اپیدرم و درمپوست از هم با استفاده از آنزیم اکتینیدین میوه ی کیوی به جای آنزیم های معمول جداسازی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی لایه های اپیدرم و درمپوست از هم با استفاده از آنزیم اکتینیدین میوه ی کیوی به جای آنزیم های معمول جداسازی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی لایه های اپیدرم و درمپوست از هم با استفاده از آنزیم اکتینیدین میوه ی کیوی به جای آنزیم های معمول جداسازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی لایه های اپیدرم و درمپوست از هم با استفاده از آنزیم اکتینیدین میوه ی کیوی به جای آنزیم های معمول جداسازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی لایه های اپیدرم و درمپوست از هم با استفاده از آنزیم اکتینیدین میوه ی کیوی به جای آنزیم های معمول جداسازی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

آنزیم های پروتئولیتیک، خصوصا ترمولایزین و دیسپاز برای هضم ماتریکس خارج سلولی و کلاژن های بین دو لایه ی اپیدرم و درم مورد استفاده قرار می گیرند. ترمولایزین و دیسپاز هم که هر دو در جداسازی اپیدرم و درم از هم به کار می روند به سختی از منابع باکتریایی یا جانوری بدست می آیند. یافتن پروتئاز جایگزین ترمولایزین و دیسپاز در منابع گیاهی که راحت تر و با هزینه ی کمتر تخلیص و آماده ی استفاده شود، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این مطالعه که به صورت مشترک بین دانشگاه رازی و مرکز تحقیقات بیولوژی پزشکی در سال ۱۳۸۹ انجام شد از آنزیم اکتینیدین که به وفور در میوه ی کیوی یافت می شود و در واقع عمده ترین پروتئین کیوی است ، برای جداسازی اپیدرم از درم استفاده کردیم. برای خالص سازی اکتینیدین از چند مرحله سانتریفوژ و به دنبال آن اوالترافیلتراسیون و نهایتا ستون کرماتوگرافی تعویض یونی استفاده شد.بعد از انجام خالص سازی به منظور بررسی خلوص نمونه از الکتروفورز SDS-PAGE استفاده شد.اکتینیدین خاص شده در غلظت های مختلف برای جداسازی اپیدرم از درم در دمای ۴ درجه و در زمان های مختلف در مقایسه با غلظت و زمان معمول ترمولایزین استفاده شد. جداسازی در بسیاری از غلظت ها با اکتینیدین با موفقیت انجام شد، غلظت و زمان بهینه در مقایسه با آنزیم ترمولایزین اشاره شده تعیین گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.