مقاله بررسی تاثیر خشکسالی بر کاهش عملکرد تولید برنج در شالیزارهای گیلان و نقشدورههای آموزشی- ترویجی در کاهش اثرات ناشی از آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر خشکسالی بر کاهش عملکرد تولید برنج در شالیزارهای گیلان و نقشدورههای آموزشی- ترویجی در کاهش اثرات ناشی از آن دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر خشکسالی بر کاهش عملکرد تولید برنج در شالیزارهای گیلان و نقشدورههای آموزشی- ترویجی در کاهش اثرات ناشی از آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر خشکسالی بر کاهش عملکرد تولید برنج در شالیزارهای گیلان و نقشدورههای آموزشی- ترویجی در کاهش اثرات ناشی از آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر خشکسالی بر کاهش عملکرد تولید برنج در شالیزارهای گیلان و نقشدورههای آموزشی- ترویجی در کاهش اثرات ناشی از آن :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

خشکسالی، بارش کمتر از متوسط سالانه و توزیع نا موزون بارندگی در منطقه است. با کم شدن بارندگی یا فقدان آن برای یک مدتطولانی، مزارع ، باغها، مراتع و جنگل هایی که منابع آبی مورد نیاز آنها از ریزشهای جوی تأمین می گردد به طور مستقیم زیان میبینند.برنج از محصولاتی است که برای رشد و نمو خود به آب زیادی نیاز دارد و خشکسالی و کم آبی تأثیری مستقیم بر عملکرد آن ایجادمیکند. تحقیق حاضر در سال ۱۳۸۸ انجام شد و به بررسی تاثیر خشکسالی بر عملکرد تولید برنج میپردازد و تاثیر دورههای آموزشی-ترویجی در کاهش اثرات ناشی از این پدیده را مورد بررسی قرار میدهد. این تحقیق از نوع توصیفی– مقایسهای است و ابزار اصلیگردآوری اطلاعات میدانی آن پرسشنامه است. جامعه آماری تحقیق، شال یکارانی هستند که طبق اطلاعات سازمان جهاد کشاورزی درسال ۱۳۸۸ دچار خشکسالی و کم آبی بودند. تعداد ۲۷۰ نفر از این شال یکاران با استفاده از روش نمونهگیری طبقه ای متناسب، انتخاب وپرسشنامه مزبور با کمک محقق توسط آنها تکمیل گردید. نتایج حاصله به صورت توصیفی و استنباطی مورد ارزیابی قرار گرفت. بهمنظور تعیین میزان تأثیر خشکسالی، سال زراعی ۸۷ (سالی که شالی کاران از منبع مطمئن آب برخوردار بودند) با سال زراعی ۸۸ (سالیکه شال یکاران دچار خشکسالی و کم آبی شده بودند) مقایسه گردید. متغیر مستقل تحقیق، شرکت در دورههای آموزشی- ترویجی ومتغیر وابسته آن میزان عملکرد برنج میباشد. نتایج به دست آمده نشان داد خشکسالی سبب کاهش عملکرد تولید برنج سفید به اندازه۲۶۲ کیلو گرم در هکتار گردیده و همچنین بین میزان خسارت افرادی که در دوره های آموزشی– ترویجی شرکت کرده بودند و افرادیکه شرکت نکرده بودند از لحاظ آماری اختلاف معنی داری وجود دارد به گونهای که افراد شرکت کننده در دورههای آموزشی- ترویجینسبت به کسانی که در این دورهها شرکت نکرده بودند خسارت کمتری را متحمل شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.