مقاله مطالعه پاس خهای فیزیولوژیک و فنولوژیک ژنوتی پهای گندم ناننسبت به تنش خشکی پس از گرده افشانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه پاس خهای فیزیولوژیک و فنولوژیک ژنوتی پهای گندم ناننسبت به تنش خشکی پس از گرده افشانی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه پاس خهای فیزیولوژیک و فنولوژیک ژنوتی پهای گندم ناننسبت به تنش خشکی پس از گرده افشانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه پاس خهای فیزیولوژیک و فنولوژیک ژنوتی پهای گندم ناننسبت به تنش خشکی پس از گرده افشانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه پاس خهای فیزیولوژیک و فنولوژیک ژنوتی پهای گندم ناننسبت به تنش خشکی پس از گرده افشانی :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

خشکی از مه م ترین تن ش های محیطی است که تولید محصولات کشاورزی را در مناطق خشک و نیم ه خشک کاهش م یدهد. به منظور ارزیابیتوانایی برخی از صفات فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی برای شناسایی ژنوتیپ های متحمل به خشکی گندم نان آزمایشی به صورت طرح بلوک هایکامل تصادفی با سه تکرار و تحت دو شرایط تنش خشکی بعد از گرده افشانی و شرایط بدون تنش بر روی بیست و یک ژنوتیپ گندم نان انجامشد. نتایج نشان داد که تنش خشکی پس از گرد ه افشانی سبب کاهش معنی دار صفات مورد مطالعه گردید، تنها میزان پرولین و نسبت کلروفیلدر اثر تنش خشکی افزایش نشان داد . ژنوتیپ های مورد بررسی اختلاف معن ی داری از نظر عملکرد دانه هم در شرایط بدو ن تنش خشکی و a/bCham//PTZ Niska/VT هم در شرایط تنش خشکی پس از گرد ه افشانی داشتند . سه ژنوتی پ – ۱۵۵۶با داشتن بالاترین Omid//H7/4/839/3/Omid/Tdo/5/40-71- و ۲۳ PASTOR/3/VORONA/CON79//KAUZ،۱۷۰WRB85میانگین عملکرد دانه در هر دو شرایط رطوبتی از سایر ژنوتیپ ها برتر بودن د. در شرایط تنش خشکی پس از گرد ه افشان ی صفات محتوای آبنسبی، فلورسانس کلروفیل و میزان پرولین با عملکرد دانه همبستگی مثبت و معنی دار نشان دادند . میزان پرولین، محتوای آب نسبی و کلروفیلفلورسانس به عنوان معیارهای مناسبی جهت شناسایی ژنوتی پهای متحمل به خشکی شناسایی شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.