مقاله تاثیر سطوح مختلف کنجاله ی گوار با و بدون آنزیم (همی سل) بر وزن نهایی و ضریب تبدیل غذایی جوجه های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر سطوح مختلف کنجاله ی گوار با و بدون آنزیم (همی سل) بر وزن نهایی و ضریب تبدیل غذایی جوجه های گوشتی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف کنجاله ی گوار با و بدون آنزیم (همی سل) بر وزن نهایی و ضریب تبدیل غذایی جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف کنجاله ی گوار با و بدون آنزیم (همی سل) بر وزن نهایی و ضریب تبدیل غذایی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف کنجاله ی گوار با و بدون آنزیم (همی سل) بر وزن نهایی و ضریب تبدیل غذایی جوجه های گوشتی :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
این آزمایش جهت بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف کنجاله ی گوار (۰، ۵ و ۱۰ درصد) همراه با آنزیم همی سل (۰ و ۰/۰۶ درصد) بر میانگین وزن بدن و ضریب تبدیل غذایی جوجه های گوشتی در سالن پرورش جوجه ی گوشتی پردیش کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی کرمانشاه در تاریخ ۱۳۸۹/۹/۲۸ طی مدت ۷ هفته اجرا شد. این آزمایش در قالب فاکتوریل بر پایه ی طرح کاملاً تصادفی انجام شد. تعداد ۲۴۰ قطعه جوجه ی یک روزه نژاد راس ۳۰۸ تعیین جنسیت نشده تهیه، توزین و بطور تصادفی در ۲۴ واحد آزمایشی (۶ تیمار و ۴ تکرار) توزیع شدند. وزن کشی جوجه ها جهت تعیین صفات مورد بررسی در پایان روزهای ۲۱، ۴۲ و ۴۹ انجام گرفت. استفاده از سطوح مختلف کنجاله ی گوار تاثیر معنی داری بر وزن نهایی داشت و موجب کاهش وزن گردید ولی بر ضریب تبدیل غذایی بی تاثیر بود. اثر آنزیم و اثرات متقابل بر این دو صفات معنی دار نبود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.