مقاله ارزیابی ژنتیکی ژن فسفو انول پیروات کربوکسی کیناز سیتوپلاسمی در سویه های مختلف مرغ با استفاده از تکنیک PCR – RFLP


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی ژنتیکی ژن فسفو انول پیروات کربوکسی کیناز سیتوپلاسمی در سویه های مختلف مرغ با استفاده از تکنیک PCR – RFLP دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی ژنتیکی ژن فسفو انول پیروات کربوکسی کیناز سیتوپلاسمی در سویه های مختلف مرغ با استفاده از تکنیک PCR – RFLP  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی ژنتیکی ژن فسفو انول پیروات کربوکسی کیناز سیتوپلاسمی در سویه های مختلف مرغ با استفاده از تکنیک PCR – RFLP،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی ژنتیکی ژن فسفو انول پیروات کربوکسی کیناز سیتوپلاسمی در سویه های مختلف مرغ با استفاده از تکنیک PCR – RFLP :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

الگوهای بیانی متفاوت گلوکونئوژنز در مرغ به علت حضور دو فرم ایزوزیمی فسفو انول پیروات کربوکسی کیناز (PEPCK) شامل فرم سیتوزولی (PEPCK-C) و فرم میتوکندریایی (PEPCK-M) است. در این پژوهش ۱۰۰ قطعه مرغ از دو لاین گوشتی و تخمگذار صنعتی برای بررسی چندشکلی ناحیه پروموتور ژن کدکننده فسفو انول پیروات کربوکسی کیناز سیتوپلاسمی به عنوان ژن بزرگ اثر در کنترل گلوکونئوژنز تعیین ژنوتیپ شدند. نمونه های خون به طور تصادفی از ۱۰۰ قطعه مرغ از این دو جمعیت جمعآوری و استخراج DNA به روش نمکی بهینه یافته انجام شد. توسط یک جفت پرایمر اختصاصی یک قطعه ۸۴۳ جفت بازی از ناحیه پروموتور این ژن، مورد تکثیر قرار گرفت. با استفاده از هضم آنزیمی توسط آنزیم برشی RsaI ژنوتیپ نمونه های مورد مطالعه تعیین شد. فراوانی هر یک از آلل های (۰/۲۸)A و (۰/۷۲)B و ژنوتیپ های AA و AB در جمعیت مرغان گوشتی برابر با ۰/۴۴ و ۰/۵۶ و در جمعیت مرغان تخمگذار به ترتیب برابر با (۰/۳)A و (۰/۷) B، اAA و AB ، ا ۰/۴و ۰/۶ برآورد شد. با توجه به چندشکل بودن این جایگاه ژنی و از طرفی بزرگ اثر بودن آن بر صفات تولیدی مختلف مانند، میزان تولید تخم مرغ و ضریب تبدیل غذایی و رشد می تواند به عنوان ژن کاندید در مطالعات شناسایی QTL مرتبط به این صفات مورد توجه قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.