مقاله مطالعه تاثیر تنش خشکی بر القاء تنش اکسیداتیو و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان در ژنوتیپ های پیشرفته گندم دوروم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه تاثیر تنش خشکی بر القاء تنش اکسیداتیو و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان در ژنوتیپ های پیشرفته گندم دوروم دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تاثیر تنش خشکی بر القاء تنش اکسیداتیو و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان در ژنوتیپ های پیشرفته گندم دوروم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تاثیر تنش خشکی بر القاء تنش اکسیداتیو و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان در ژنوتیپ های پیشرفته گندم دوروم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تاثیر تنش خشکی بر القاء تنش اکسیداتیو و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان در ژنوتیپ های پیشرفته گندم دوروم :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

گندم دوروم ( L. var.durum)Tritticum turgidum اغلب درشرایط دیم درنواحی مدیترانه ایی که خشکی و گرما دوعامل مهم افت عملکرد درمرحله پرشدن دانه بوده کشت می شود . خشکی منجر به تولید رادیکال های آزاد اکسیژن و افزایش فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و در نهایت تحمل و مقاومت به خشکی می شود . بدین منظور ۲۰ لاین اصلاحی گندم دوروم بهمراه سه رقم شاهد (ساجی، زردک و سرداری) در شرایط دیم و آبیاری تکمیلی در سال ۸۸-۱۳۸۷ در موسسه تحقیقات کشاورزی دیم ( ایستگاه سرارود) در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با سه تکرار ارزیابی شدند. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که بین محیط تنش(دیم) و غیر تنش (آبیاری تکمیلی) در میزان فعالیت آنزیم های پراکسیداز و کاتالاز و عملکرد اختلاف معنی داری وجود دارد و تنش خشکی سبب افزایش فعالیت این آنزیم ها و افت عملکرد می گردد. بر اساس نتایج حاصل از مقایسات میانگین و همبستگی بین صفات ژنوتیپ های شماره ۱۳،۱۰،۱۱،۱ و شاهد سرداری و ساجی دارای آنزیم پراکسیداز و کاتالاز و عملکرد بالا بوده، این ژنوتیپ ها دارای شاخص تحمل تنش ( STI) بالا و شاخص تحمل (TOL) پائین بوده بنابراین متحمل به خشکی هستند. بنابراین این تحقیق احتمال اینکه این آنزیم ها یک مکانیسم دفاعی در برابر خشکی باشند را افزایش می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.