مقاله نگرشی برطرح و تعیین ورقه هایFRP جهت مقاوم سازی لرزه ای کلی قابهای بتن آرمه، با ملاحظات سبک سازی سازه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نگرشی برطرح و تعیین ورقه هایFRP جهت مقاوم سازی لرزه ای کلی قابهای بتن آرمه، با ملاحظات سبک سازی سازه دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نگرشی برطرح و تعیین ورقه هایFRP جهت مقاوم سازی لرزه ای کلی قابهای بتن آرمه، با ملاحظات سبک سازی سازه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نگرشی برطرح و تعیین ورقه هایFRP جهت مقاوم سازی لرزه ای کلی قابهای بتن آرمه، با ملاحظات سبک سازی سازه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نگرشی برطرح و تعیین ورقه هایFRP جهت مقاوم سازی لرزه ای کلی قابهای بتن آرمه، با ملاحظات سبک سازی سازه :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

در سالهای اخیر در کشورهای صنعتی بخش اعظمی از بودجه های عمرانی صرف تعمیر سازه های بتنی شده است. در کشور ما آمار دقیقی در این زمینه موجود نیست، اما وجود سازه های بتنی آسیب دیده و نیز اجرای عملیات تعمیر سازه های بتنی گواهی بر تخصیص بودجه های هنگفت در این زمینه می باشد. قابهای بتن آرمه چهارچوب اصلی و باربر سازه های بتن آرمه را تشکیل می دهند، مقاوم کردن و بهسازی آنهانقش مهمی در مقاوم سازی کل سازه ایفا می کند. با توجه به مزایای ورقه های FRP، وزن بسیار اندک و کاهش مقدار مصالح مورد نیاز«میلگرد» در پی آن کاهش هزینه ها، از آنها در تقویت و بهسازی قابهای بتن آرمه میتوان استفاده نمود؛ تحقیقات تجربی، تئوری و آزمایشگاهی امروزه در زمینه میلگردها و پوشش های آن در تقویت اعضای سازه ای در حال انجام است، در این میان تحقیق در مورد قابهای بتن آرمه تقویت شده با FRP محدود است، بطوریکه تا کنون قواعدطراحی اصولی و کاربردی در این زمینه تصویب نشده است. فرصتهای بوجودآمده از کاربرد کامپوزیتهای FRP برای ترمیم و تقویت لرزه ای سازه های بتن آرمه روی یک سیستم دوگانه تمام عیار در معرض تست های محرک دینامیکی در آزمایشگاه ELSA ارزیابی و تعیین شده بود. هدف از کاربرد FRP بازیافت «بازسازی» خواص سازه ای «که قاب قبل از عکس العمل لرزه ای داشته است» به وسیله آماده کردن اتصالات وستونهایی با ظرفیت تغییر شکل بیشترمی باشد. ترمیم به صورت انتخاب بافتهای الیافی مختلف بسته به مکانسیم اصلی هر جزء توصیف می شود. در مقاله حاضر قواعد پیشرو در طراحی ترمیم قابهای بتن آرمه با FRPو نتایج آزمایشات تجربی روی قابهای بتن آرمه تقویت شده، توصیف می گردد. جهت تصدیق این نتایج تجربی نمونه ای ازنتایج مدل سازی نرم افزاری قابهای بتن آرمه با نرم افزار ANSYS 6.5ذکرشده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.