مقاله عمل آوری بیولوژیکی سیلوی ذرت علوفه ای با ماست ترش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله عمل آوری بیولوژیکی سیلوی ذرت علوفه ای با ماست ترش دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عمل آوری بیولوژیکی سیلوی ذرت علوفه ای با ماست ترش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عمل آوری بیولوژیکی سیلوی ذرت علوفه ای با ماست ترش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عمل آوری بیولوژیکی سیلوی ذرت علوفه ای با ماست ترش :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

این پژوهش به منظور بررسی تأثیر بیولوژیکی باکتریهای موجود در ماست ترش بر کیفیت ظاهری و شیمیایی سیلوی ذرت علوفه ای انجام گرفت. بیست و چهار سیلوی ذرت که نیمی از آنها بدون ماده افزودنی (شاهد) و بقیه به میزان پنج درصد ماده خشک ماست ترش به آن اضافه شده بود (ماست) در کیسه های نایلونی کوچک به وزن تقریبی ۵ کیلوگرم به مدت ۷۰ روز نگهداری شدند. تعداد چهار سیلو از هر تیمار در روزهای ۱۰، ۳۰ و ۷۰ به منظور تعیین کیفیت ظاهری سیلو و خصوصیات شیمیایی شامل pH، ماده خشک، ماده آلی، خاکستر و نقطه فلیگ مورد ارزیابی قرار گرفت. ظریفت بافرینگ سیلوها در زمان صفر در این آزمایش ۸۱/۰۶ میلی اکی والان در هر کیلوگرم ماده خشک بود. کیفیت ظاهری سیلوهای گروه شاهد و ماست یکسان بود. میزان ماده خشک تیمار حاوی ماست ترش تفاوت معنی داری با سیلوهای شاهد نداشت (P >0/05)، سیلوی حاوی ماست ترش دارای درصد ماده آلی بالاتری نسبت به سیلوی شاهد بود (P <0/05). علاوه بر این شاخص فلیگ عدد بزرگتری برای سیلوهای حاوی ماست ترش نشان داد (P <0/05). نتیجه گیری کلی اینکه افزودن ماست ترش به سیلو سبب کاهش افت ماده آلی و افزایش اسیدیته سیلو و شاخص فلیگ در سیلو میگردد که این دو باعث افزایش ارزش غذایی سیلو و کاهش رشد میکرو ارگانیسم های مضر در سیلو می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.