مقاله تولید بیوتکنولوژیکی صمغ آلژینات توسط باکتری سودوموناس پوتیدا با استفاده از شیره خرما، شیره انجیر و ملاس ضایعاتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید بیوتکنولوژیکی صمغ آلژینات توسط باکتری سودوموناس پوتیدا با استفاده از شیره خرما، شیره انجیر و ملاس ضایعاتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید بیوتکنولوژیکی صمغ آلژینات توسط باکتری سودوموناس پوتیدا با استفاده از شیره خرما، شیره انجیر و ملاس ضایعاتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید بیوتکنولوژیکی صمغ آلژینات توسط باکتری سودوموناس پوتیدا با استفاده از شیره خرما، شیره انجیر و ملاس ضایعاتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید بیوتکنولوژیکی صمغ آلژینات توسط باکتری سودوموناس پوتیدا با استفاده از شیره خرما، شیره انجیر و ملاس ضایعاتی :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

آلژینات یک پلیساکارید خطی میباشد که مصارف گوناگونی از جمله در صنعت غذا و دارو دارد. آلژینات تجاری از جلبک های قهوه ای دریایی استخراج می شود اما تولید آن توسط باکتری ها نیز امکان پذیر است. هدف از این تحقیق تولید آلژینات توسط با استفاده از منابع قندی ارزان قیمت که از جمله ضایعات صنایع غذایی هستند می Pseudomonas putida باکتری ۳۰°C باشد. منابع کربن مورد استفاده شامل شیره خرما، شیره انجیر و ملاس بود. تخمیر در درون شیکر بن ماری در دمای صورت پذیرفت و نمونه برداری در طی ۱۲۰ ساعت فرآیند تخمیرانجام گرفت. هم چنین در این مطالعه میزان صمغ تولیدی توسط هر یک از سه محیط کشت تخمیر مذکور و نیز قند ساکاروز به عنوان محیط شاهد مورد مقایسه قرار گرفت. به منظور و کروماتوگرافی لایه نازک استفاده شد. FTIR آنالیز صمغ تولیدی و مقایسه آن با صمغ تجاری از آزمون های اسپکتروسکوپی نتایج بدست آمده حاکی از آن بود که میزان آلژینات تولیدی در محیط کشت تخمیرحاوی شیره خرما و یا شیره انجیر به مراتب خیلی بیشتر از ملاس بود که به دلیل ساده تر بودن قند های موجود در شیره ی خرما و انجیر نسبت به ملاس و تنوع مواد معدنی موجود در شیره ی خرما و انجیر می باشد که باعث افزایش میزان رشد میکرو رگانیسم و تولید صمغ می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.