مقاله تولید کلم شور تخمیری و بررسی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی ان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید کلم شور تخمیری و بررسی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی ان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید کلم شور تخمیری و بررسی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی ان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید کلم شور تخمیری و بررسی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی ان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید کلم شور تخمیری و بررسی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی ان :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

کلم شور تخمیری توسط باکتری های اسید لاکتیکی مانند لوکونوستوک، لاکتوباسیلوس و پدیو کوکوس تولید می گردد. در این پر وژه ابتدا کلم های سفید و قرمز شسته و خرد شده را به طور جداگانه در کلمن ریخته و به آن ۲/۵ درصد نمک اضافه شد. برای ایجاد شرایط بی هوازی کلم را فشرده کرده تا هوای بین آنها خارج شود. تخمیر در دمای ۲۱C صورت گرفت. به ساورکرات حاصل از کلم قرمز ویتامینC به منظور تثبیت رنگ اضافه گردید. در طول زمان تخمیر آزمونهای اسیدیته و رنگ صورت گرفت که اسیدیته ی هر ۴ محصول در طول تخمیر افزایش یافت. بعد از کامل شدن تخمیر برای بررسی مدت ماندگاری محصول آن را در شیشه و قوطی بسته بندی کرده و در دوره سه ماه ارزیابی گردید. در طول این دوره اسیدیته تغییر معنی داری نداشت. ارزیابیبافت نشان داد که بافت این محصولات در طول دوره نگهداری سفت تر شد. تاثیر نوع بسته بندی بر روی خواص حسی و رنگ C برای بهبود رنگ استفاده شود و محصولات درون قوطی بسته بندی وپاستوریزه شوند.محصول بررسی شد و نشان داد محصولات بسته بندی شده در شیشه تیره شدند. در تولید ساورکرات توصیه می شود از ویتامین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.