مقاله جداسازی و شناسایی باکتری های بومی تولید کننده بیوپلیمر PHA و بررسی اثر دما بر روی تولید PHA


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی و شناسایی باکتری های بومی تولید کننده بیوپلیمر PHA و بررسی اثر دما بر روی تولید PHA دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی و شناسایی باکتری های بومی تولید کننده بیوپلیمر PHA و بررسی اثر دما بر روی تولید PHA  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی و شناسایی باکتری های بومی تولید کننده بیوپلیمر PHA و بررسی اثر دما بر روی تولید PHA،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی و شناسایی باکتری های بومی تولید کننده بیوپلیمر PHA و بررسی اثر دما بر روی تولید PHA :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

پلی هیدروکسی الکانواتها بیوپلیمرهای زیستی تخریب پذیر می باشند که در بسیاری از باکتریها تحت شرایط استرس به عنوان منبع کربن و انرژی ذخیره می شوند . هدف اصلی این تحقیق جداسازی و شناسایی باکتری با قابلیت مطلوب تولید بیوپلیمر PHA می باشد . به این منظور باکتری های مختلف از پساب کارخانه تولید روغن زیتون جداسازی و خالص سازی شد. نمونه ها ابتدا با استفاده از روش رنگ آمیزی سودان سیاه با میکروسکوپ نوری ، از نظر تولید این بیو پلیمرمورد بررسی قرار گرفتند . .باکتری هایی که در رنگ آمیزی سودان سیاه گرانولهای PHA را نشان دادند ، جهت بررسی تکمیلی مورد آزمون GC-MS نیز قرار گرفتند . یک باکتری که بیشترین میزان تولیدرا نشان می داد جهت انجام بررسی های بعدی در این تحقیق انتخاب شد . این باکتری از نظر ویژگیهای مورفولوژیکی و بیوشیمیایی و آنالیز ترادف ژنی ۱۶SrRNA مورد بررسی قرار گرفت . آنالیز فیلوژنتیکی بر پایه توالی ژنی ۱۶ SrRNA به کمک نرم افزار Mega4 نشان داد که باکتری در جنس Bacillus. Sp قرار می گیرد . شرایط دمایی ۳۰، ۳۷، ۴۱ به عنوان شرایط دمایی مختلف برای رشد این باکتری در نظر گرفته شد . باکتری در محیط M1 کشت داده شد ودر زمانهای ۲۴، ۴۸، ۷۲ و ۹۸ ساعت جهت بررسی توان تولید PHA مورد آزمون GC-MS قرار گرفت . بیشترین میزان رشد سلولی ، تولید و تجمع PHA در سلول در دمای ۳۷ و زمان ۷۲ ساعت بدست آمد ( به ترتیب ۱/۳۲ g/L و ۰/۹۳ g/L و ۷۰/۲ % ) این بررسی ها نشان داد که باکتری مورد نظر در مقایسه با بسیاری از باکتریها دارای توان تولید بالایی می باشد و همچنین دمای محیط رشد تأثیر بسیار زیادی برروی رشد باکتری و متعاقباً تولید PHA دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.