مقاله خالص سازی پپتیدهای آنتی اکسیدان ازپروتئین های هیدرولیز شده ی سفیده ی تخم شترمرغ با استفاده از آنزیم گوارشی پپسین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله خالص سازی پپتیدهای آنتی اکسیدان ازپروتئین های هیدرولیز شده ی سفیده ی تخم شترمرغ با استفاده از آنزیم گوارشی پپسین دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله خالص سازی پپتیدهای آنتی اکسیدان ازپروتئین های هیدرولیز شده ی سفیده ی تخم شترمرغ با استفاده از آنزیم گوارشی پپسین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خالص سازی پپتیدهای آنتی اکسیدان ازپروتئین های هیدرولیز شده ی سفیده ی تخم شترمرغ با استفاده از آنزیم گوارشی پپسین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله خالص سازی پپتیدهای آنتی اکسیدان ازپروتئین های هیدرولیز شده ی سفیده ی تخم شترمرغ با استفاده از آنزیم گوارشی پپسین :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
دراین مطالعه برای بدست آوردن پپتید های فعال زیستی باخصوصیت آنتی اکسیدان پروتئین های سفیده ی تخم شترمرغ توسط آنزیم گوارشی پپسین هیدرولیز شد.فعالیت آنتی اکسیدانی هیدرولیزات توسط دو روش حذف رادیکال آزاد DPPH و اثر شلاتی شدن یون های فلزی آهن مورد بررسی قرار گرفتند. برای این کار ابتدا پپیتد ها توسط سیستم اولترافیلتراسیون با غشاء Da 1.000 عبورداده شدند و سپس با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) خالص سازی شدند. در این مطالعه ۳ فرکشن با شماره های ۷،۱ و ۲ اثرات بهتری حذف رادیکالی آنتی اکسیدانی نسبت به دیگر فرکشن ها داشتند که مقادیر آنها به ترتیب ۱، ۳، ۲۴ و ۳۹ درصد نسبت به کنترل بدست آمد. برای سنجش فعالیت شلاتی شدن یون های آهن نیز ۳ فرکشن ۱۷، ۸ و ۱۸ به ترتیب دارای درصدهای ۱۵، ۱۵ و ۱۰ بودند. نتایج نشان می دهد که هضم پروتئین های سفیده ی تخم شترمرغ توسط آنزیم گوارشی پپسین پپتید های فعال زیستی را بوجود می آورد که می توانند اثرات آنتی اکسیدانی خوبی را به نمایش بگذارند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.