مقاله تعداد اسید آمینه های گلوتامین، سیستئین، لایزین به همراه تعداد اسید آمینه های دارای بار مثبت PC- از مهمترین ویژگی های موثر بر تعیین دمای بهینه آنزیم زایلاناز می باشند-کاربرد الگوریتمدر شرایطی که تعداد ویژگیهای مورد بررسی بسیار بیشتر از تعداد مشاهدات است Simple


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعداد اسید آمینه های گلوتامین، سیستئین، لایزین به همراه تعداد اسید آمینه های دارای بار مثبت PC- از مهمترین ویژگی های موثر بر تعیین دمای بهینه آنزیم زایلاناز می باشند-کاربرد الگوریتمدر شرایطی که تعداد ویژگیهای مورد بررسی بسیار بیشتر از تعداد مشاهدات است Simple دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعداد اسید آمینه های گلوتامین، سیستئین، لایزین به همراه تعداد اسید آمینه های دارای بار مثبت PC- از مهمترین ویژگی های موثر بر تعیین دمای بهینه آنزیم زایلاناز می باشند-کاربرد الگوریتمدر شرایطی که تعداد ویژگیهای مورد بررسی بسیار بیشتر از تعداد مشاهدات است Simple  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعداد اسید آمینه های گلوتامین، سیستئین، لایزین به همراه تعداد اسید آمینه های دارای بار مثبت PC- از مهمترین ویژگی های موثر بر تعیین دمای بهینه آنزیم زایلاناز می باشند-کاربرد الگوریتمدر شرایطی که تعداد ویژگیهای مورد بررسی بسیار بیشتر از تعداد مشاهدات است Simple،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعداد اسید آمینه های گلوتامین، سیستئین، لایزین به همراه تعداد اسید آمینه های دارای بار مثبت PC- از مهمترین ویژگی های موثر بر تعیین دمای بهینه آنزیم زایلاناز می باشند-کاربرد الگوریتمدر شرایطی که تعداد ویژگیهای مورد بررسی بسیار بیشتر از تعداد مشاهدات است Simple :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

برای سالها تعیین متغیرهای (ویژگیهای) موثر و ارائه مدل پیش بینی کنندهای کارا و دقیق برای پدیدههایی که تحت تاثیر عوامل زیادی رخ میدهند اما به دلیل وجود محدودیتهایی تعداد تکرار (مشاهده) کمی دارند، امکانپذیر نبود. زیرا در این شرایطراهکارهای متداول آماری که بر مبنای زیاد بودن تعداد مشاهدات نسبت به متغیرهای تاثیر گذار شکل گرفتهاند، قابل استفاده نمی برای انتخاب PC-Simple باشند. در راستای حل این مشکل، در این مقاله یک روش بسیار جدید مبتنی بر استفاده از الگوریتم که توسط Crude ویژگیهای و عوامل موثر بر رخداد یا نحوه عمل پدیده مورد بررسی، معرفی میشود. سپس با استفاده از برآوردگر ارائه و برتری آن در مدل بندی دقیق و کارا نسبت به دیگر برآوردگرها در این زمینه اثبات Srivastava and Kubokawa (2007) شده است، بهترین مدل پیش بینی کننده معرفی میشود. در پروتئین بیوانفورماتیک پیشبینی دمای بهینه آنزیمهای جدید (قبل از تولید آنها در آزمایشگاه) با استفاده از توالی پروتئینی آنها مورد توجه بسیار میباشد. این پیش بینی و مدلبندی به محققین اجازه دستکاری و ایجاد تغییرات در توالی پروتئینی موجود با استفاده از روش جایگزینی آمینو اسید و یا جهش در جهت تولید آنزیم برتر در صنعت را میدهد. برای این منظور لازم است خواص و ویژگیهای زیادی از توالی پروتئین مورد توجه قرار گیرد، در عوامل موثر تعیین و سپس توسط PC-Simple حالیکه تعداد مشاهدات با محدودیت زیادی همراه میباشد با استفاده از الگوریتم مدلی پیش بینی کننده برای دمای بهینه فعالیت آنزیم زایلاناز که پروتئین مهمی در صنعت میباشد، ارائه شده Crude برآوردگر است. شایان ذکر است که ویژگیهایی همچون تعداد اسید آمینه های گلوتامین، سیستئین، لایزین به همراه تعداد اسید آمینه های دارای بار مثبت در تعیین دمای بهینه فعالیت آنزیم زایلاناز موثر تشخیص داده شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.