مقاله تعیین فراوانی حضور برخی ژن های حدت درسویه های E. Coli جدا شده ازشیروفرآورده های سنتی آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین فراوانی حضور برخی ژن های حدت درسویه های E. Coli جدا شده ازشیروفرآورده های سنتی آن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین فراوانی حضور برخی ژن های حدت درسویه های E. Coli جدا شده ازشیروفرآورده های سنتی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین فراوانی حضور برخی ژن های حدت درسویه های E. Coli جدا شده ازشیروفرآورده های سنتی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین فراوانی حضور برخی ژن های حدت درسویه های E. Coli جدا شده ازشیروفرآورده های سنتی آن :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

اشریشیا کلی یکی ازمهمترین عوامل ایجادکننده گاستروانتریت به ویژه در کودکان می باشد که ازطریق موادغذایی با منشاء برجسته ترین سروتیپ شناخته شده ی E. coli O157:H دامی وتماس باحیوانات اهلی به انسان منتقل می شود. ۷ خونریزی دهنده ی روده ای ، عامل کولیت خونریزی دهنده وسندرم اورمی همولیتیک می باشد . این مطالعه با هدف تعیین جدا شده از شیرخام و فرآورده های سنتی آن دراستان فارس به E. coli فراوانی حضور برخی ژن های حدت در سویه های چندگانه ای انجام شد. مجموعا ۲۰۰ نمونه ، شامل ۴۰ نمونه شیرخام گاو، ۲۰ نمونه شیرخام گوسفند ، ۲۰ نمونه PCR روش شیرخام بز، ۱۰ نمونه شیرخام گاومیش ، ۴۰ نمونه دوغ ، ۱۱ نمونه پنیرگوسفند ، ۱۰ نمونه بستنی ، ۱۴ نمونه ماست ، ۱۰ نمونه کره ، ۱۰ نمونه کشک ، ۸ نمونه قره قروت ، ۷ نمونه لورک موردبررسی قرارگرفت که از میان آنها ۱۶ نمونه ( ۸درصد) آلوده به نبودند. مطالعه حاصل از ردیابی ژن O157:H بود ولی هیچ یک ازسویه های جداشده متعلق به سروتیپ ۷ E. coli باکتری cnf ، ۲/۵ درصد =stxII ، ۳/۵ درصد = stxI جداشده نشان داد فراوانی حضور ژن های E. coli های حدت درسویه های ۰ درصد می باشند . نتایج این مطالعه نشان داد شیرخام وبرخی فرآورده =eae A 3 درصد و =hly ، ۶ درصد =aer ، ۶ درصد = های سنتی آن می توانند یکی ازمنابع مهم این پاتوژن برای انسان باشند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.