مقاله بررسی ثبات ژنتیکی در واکشت های متوالی چند رقم انگور ریزازدیاد شده در خراسان با استفاده از مارکرهای RAPD و ISSR


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ثبات ژنتیکی در واکشت های متوالی چند رقم انگور ریزازدیاد شده در خراسان با استفاده از مارکرهای RAPD و ISSR دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ثبات ژنتیکی در واکشت های متوالی چند رقم انگور ریزازدیاد شده در خراسان با استفاده از مارکرهای RAPD و ISSR  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ثبات ژنتیکی در واکشت های متوالی چند رقم انگور ریزازدیاد شده در خراسان با استفاده از مارکرهای RAPD و ISSR،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ثبات ژنتیکی در واکشت های متوالی چند رقم انگور ریزازدیاد شده در خراسان با استفاده از مارکرهای RAPD و ISSR :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

انگور، (Vitis spp) یکی از گیاهان مهم تجاری در ایران، خصوصا در استان خراسان است که سطح زیر کشت آن حدود ۴۹۲۶۶ هکتار می باشد. ارزش اقتصادی این محصول بواسطه تنوع مصرف، موجب شده است که متخصصین در پی راهکاری جهت افزایش تولید و بهرهوری از آن باشند. در حال حاضر کشت بافت تنها راه حل چند منظوره جهت تولید انبوه گیاهچه های انگور پاک و عاری از ویروس در فضایی محدود است . این تحقیق با هدف بررسی ثبات ژنتیکی در گیاهچه های تولیدی به روش ریز ازدیادی طی سه مرحله واکشت در ۵ رقم تجاری انگور خراسان به نام های ترکمن شماره ۶، ترکمن شماره ۸، صاحبی نیشابور، سیاه سعدی درگز و کشمشی قرمزانجام گرفته است. ۱۰ آغازگر RAPD و ۸ آغازگر ISSR برای انجام واکنش های PCR مورد استفاده قرار گرفتند و الگوی باندی تکرارپذیری تولید نمودند. ۸۳ و ۵۶ باند قابل امتیازدهی و واضح با میانگین ۸۳ و ۷ باند به ازاء هر آغازگر بترتیب برای نشانگرهای RAPD و ISSR به دست آمد. هیچ یک از آغازگرها چند شکلی بین گیاهچه های ریزازدیاد شده و پایه های مادری نشان ندادند و ضریب تشابه جاکارد برای هر دو نشانگر ۱/۰۰ محاسبه گردید. آنالیز مولکولی استفاده از این پروتکل را برای تولید در سطح تجاری با حفظ ثبات ژنتیکی این ۵ رقم انگور تایید کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.