مقاله بررسی پلی مورفیسم rnL-F گونه های صنوبر Populus caspica و Populus alba منطقه غرب جنگل های هیرکانی شمال ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پلی مورفیسم rnL-F گونه های صنوبر Populus caspica و Populus alba منطقه غرب جنگل های هیرکانی شمال ایران دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پلی مورفیسم rnL-F گونه های صنوبر Populus caspica و Populus alba منطقه غرب جنگل های هیرکانی شمال ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پلی مورفیسم rnL-F گونه های صنوبر Populus caspica و Populus alba منطقه غرب جنگل های هیرکانی شمال ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پلی مورفیسم rnL-F گونه های صنوبر Populus caspica و Populus alba منطقه غرب جنگل های هیرکانی شمال ایران :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

جنس صنوبر یکی از اعضا خانواده بید است. به مجموع گونه های جنس صنوبر poplar می گویند که یکی از گروههای اقتصادی مهم در بین درختان جنگلهای هیرکانی است که مورد بهره برداری قرار می گیرد، هیبریداسون وسیع درون گونه ایو تنوع مورفولوژیکی زیاد در این گروه مشکلاتی را در شناسایی تاکسونومیکی واحدها به منظور مقایسه مطالعات تکاملی و رده تشابه (Populus alba) با سفیدار (Populus caspica) بندی مطرح می سازد. گیاه شناسان معتقدند صنوبر سفید پلت مورفولوژیکی را نشان می دهد که موجب بروز اختلافاتی در شناسایی می گردد. هدف از این مطالعه، بررسی پلی مورفیسم بین trnL-trnF کلروپلاستی DNA بر اساس توالی نوکلئوتیدی از منطقه غیر کد کننده از P. caspica و P. alba دو گونه ی از برگ های فریز DNA است. نمونه های برگ از مناطق شمال غرب جنگل های هیرکانی ایران جمع آوری گردید. استخراج پلی مراز و Pfu با آنزیم (PCR) 1987 ) انجام شد. واکنش زنجیره ای پلیمراز ) Doyle &Doyle شده با استفاده از روش تکثیر شده تعیین توالی گردید. نتایج حاصل از کروماتوگرام DNA انجام شد و قطعات UEUFF/UEUFR پرایمرهای آنالیز گردید. مقایسه توالی بدست آمده با دیگر Blast با استفاده از نرم افزار trnL-trnF پردازش شدند و توالی DNA توالی نشان داد که سفیدپلت دارای ۵۴۷ جفت باز و سپیدار Clustal W توالی های صنوبر موجود در بانک ژن با استفاده از برنامه ۲ ۵۴۹ جفت بازی دارد، همچنین این گونه ها، جفت نوکلئوتید های متفاوت و متغیری را دارند. برای مثال این نواحی در دیده شده است اما در سپیدار یک شکاف در این ناحیه وجود دارد و همچنین در چهار موقعیت T و ۲۳۰ T سفیدپلت ۴۱۷ که در سپیدار مشاهده شد در حالیکه ، سفیدپلت در این موقعیت ها شکاف مشاهده G367, A368, C369, C بازهای ۳۷۰ می تواند یک مارکر مولکولی مناسب برای حل برخی از اختلاف نظرهای trnL-F گردید. لذا پیشنهاد می گردد که گیاهشناسان برای شناسایی گونه ها در این جنس ها باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.