مقاله بررسی تفاوت های عوامل ایجاد کننده سرطان گیاهان زراعی و باغی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تفاوت های عوامل ایجاد کننده سرطان گیاهان زراعی و باغی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تفاوت های عوامل ایجاد کننده سرطان گیاهان زراعی و باغی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تفاوت های عوامل ایجاد کننده سرطان گیاهان زراعی و باغی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تفاوت های عوامل ایجاد کننده سرطان گیاهان زراعی و باغی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

عوامل باکتریایی ایجاد کننده سرطان طوقه و ریشه از باغات مو، گلخانه های پرورش گل رز و همچنین مزارع چغندر قند توسط محیط های کشت A ،DIM agar ،NA 1 و RS جداسازی شدند. پس از خالص سازی، آزمون های استاندارد باکتری شناسی جدایه های مذکور را به عنوان Agrobacterium تشخیص داد. برای تشخیص بیماری زایی جدایه ها از آغازگر اختصاصی VCF/VCR استفاده شد، که تمام جدایه ها باند ۷۳۰ جفت بازی را تکثیر کردند. در بررسی آزمون BOX-PCR تنوع زیادی در بین جدایه ها مشاهده گردید و جدایه های به دست آمده از مناطق مختلف به دو گروه کلی تقسیم شدند. به علاوه گروه یک خود به دو زیر گروه تقسیم شد. براین اساس آزمون BOX-PCR در گروه بندی و تعیین تنوع جدایه های Agrobacterium کارا بوده و آزمون BOX-PCR توانست جدایه های Agrobacterium را از هم تفکیک کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.