مقاله PCR جداسازی و شناسایی قارچ عامل بوته میری در هندوانه و خربزه با استفاده از روش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله PCR جداسازی و شناسایی قارچ عامل بوته میری در هندوانه و خربزه با استفاده از روش دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله PCR جداسازی و شناسایی قارچ عامل بوته میری در هندوانه و خربزه با استفاده از روش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله PCR جداسازی و شناسایی قارچ عامل بوته میری در هندوانه و خربزه با استفاده از روش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله PCR جداسازی و شناسایی قارچ عامل بوته میری در هندوانه و خربزه با استفاده از روش :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

بیماری پوسیدگی ریشه و زوال خربزه و هندوانه با عامل Monosporascus cannonballus یکیاز مهمترین بیماریهای این گیاهان و خانواده آنها می باشد. هدف از این تحقیق شناسایی پاتوژن مولد این بیماری با استفاده از روشهای کلاسیک و ملکولی می۸۹ از مناطق مختلف کشور مانند استانهای سمنان، یزد، اصفهان، فارس، خراسان، سیستان وبلوچستان و – باشد. در سالهای ۸۸ قزوین از بوته های هندوانه ، خربزه ، طالبی و گرمک با علائم زردی، پژمردگی و بوته میری نمونه های گیاهی جمع آوری گردید وب ر اساس خصوصیات مرفولوژیکی جداسازی و شناسایی شد( ۷). از آنجائیکه تشخیص این M. cannonballus قارچ عامل بیماری DNA بیماری بر اساس خواص مرفولوژیک با مشکلاتی همراه می باشد یکسری آزمایشات ملکولی با پرایمرهای اختصاصی بهمراهجدایه ها استخراج شد و با استفاده از پرایمر DNA که تولید باند مشخص قابل پیش بینی می کند، اقدام گردید. بدین منظور اختصاصی در واکنش زنجیره پلیمراز مورد استفاده قرار گرفتند که در نتیجه بر روی ژل آگارز قطعه ای با اندازه تقریبی ۱۱۲ %۹۶ NCBI واقع در سامانه اطلاعاتی M. cannonballus جفت باز تکثیر و مشاهده گردید. توالی قطعه تکثیر شده با توالی های همولوژی نشان داد. بر اساس آزمایشات انجام شده، این تحقیق تائید کرد که عامل بیماری از بوته های هندوانه ، خربزه ، طالبی و گرمک آلوده با استفاده از پرایمر اختصاصی قابل شناسایی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.