مقاله افزایش مقاومت گوجه فرنگی به بیمارگرهای قارچی و باکتریایی به وسیله ی بابا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله افزایش مقاومت گوجه فرنگی به بیمارگرهای قارچی و باکتریایی به وسیله ی بابا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله افزایش مقاومت گوجه فرنگی به بیمارگرهای قارچی و باکتریایی به وسیله ی بابا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله افزایش مقاومت گوجه فرنگی به بیمارگرهای قارچی و باکتریایی به وسیله ی بابا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله افزایش مقاومت گوجه فرنگی به بیمارگرهای قارچی و باکتریایی به وسیله ی بابا :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

گوجه فرنگی از محصولات متداول اقتصادی جهان است و عوامل بیمارگر بسیار زیادی به این محصول خسارت میزنند Pseudomonas عامل خسارت بر روی برگ، ساقه و میوه گوجه فرنگی و Alternaria alternata f.sp. lycopersici عامل لکه برگی روی گیاه گوجه فرنگی میباشند. برای تولید اقتصادی این محصول مبارزه علیه این syringae pv. syringae عوامل بیمارگر ضروری است. مواد شیمیایی القاء کننده مقاومت سبب فعال سازی مکانیزمهای دفاع طبیعی گیاه میشوند و از از جمله مواد شیمیایی توانمند -amino butyric acid (BABA) . سویی دیگر فاقد اثرات مخرب زیست محیطی میباشند باعث افزایش مقاومت در گیاه می شود. در (Priming) القا کنندهی مقاومت در گیاه است، که از طریق مکانسیم مستعد سازیو آب مقطر به عنوان کنترل تیمار شدند. سپس گیاهان با غلظت BABA1mM این مطالعه گیاهان گوجه فرنگی با غلظت در میلی لیتر مایه زنی شدند. نتایج نشان داد تیمار از اسپور آلترناریا در هر میلی لیتر و ۵*۱۰۷ سلول باکتریPss به وسیله ی BABA باعث کنترل و کاهش میزان بیماری نسبت به شاهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.