مقاله اثر مصرف مقادیر مختلف پتاسیم و منیزیم بر برخی صفات فیزیولوژیکی ،عملکرد و اجزای عملکرد ژنوتیپهای سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر مصرف مقادیر مختلف پتاسیم و منیزیم بر برخی صفات فیزیولوژیکی ،عملکرد و اجزای عملکرد ژنوتیپهای سویا دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر مصرف مقادیر مختلف پتاسیم و منیزیم بر برخی صفات فیزیولوژیکی ،عملکرد و اجزای عملکرد ژنوتیپهای سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مصرف مقادیر مختلف پتاسیم و منیزیم بر برخی صفات فیزیولوژیکی ،عملکرد و اجزای عملکرد ژنوتیپهای سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر مصرف مقادیر مختلف پتاسیم و منیزیم بر برخی صفات فیزیولوژیکی ،عملکرد و اجزای عملکرد ژنوتیپهای سویا :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور بررسی اثر مصرف مقادیر مختلفپتاسیم و منیزیم بر برخی صفات فیزیولوژیکی ، عملکردو اجزای عملکرد ژنوتیپهای سویا، در سال زراعی ۱۳۸۵ ، آزمایشی به صورت فاکتوریل- اسپلیت پلات در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی در چهار تکرار در ایستگاه تحقیقات کشاورزی قراخیل اجرا گردید. بطوریکه پتاسیم در سه سطح( عدم مصرف (K0) ، (K1(100 و (K2) 200 کیلوگرم درهکتار از منبع سولفات پتاسیم ) و منیزیم در دو سطح ( عدم مصرف (Mg0) و (Mg1)100 کیلوگرم در هکتار از منبع سولفات منیزیم ) به عنوان فاکتورهای اصلی و فاکتور فرعی واریته های سویا (۰۳۲، ۰۳۳ و JK) بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.