مقاله اثرات تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی گلرنگ( Carthamus tinctorius L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۱۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی گلرنگ( Carthamus tinctorius L) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی گلرنگ( Carthamus tinctorius L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی گلرنگ( Carthamus tinctorius L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی گلرنگ( Carthamus tinctorius L) :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظ.ور بررسی اثرات شوری بر خصوصیات جوانه زنی گلرنگ آزمایشی در قالب فاکتوریل با طرح پایه کاملا تصادفی در سه تکرار در دانشکدهکشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد در سال ۱۳۸۸ به اجرا در آمد. فاکتورهای آزمایشی شامل سه نوع نمک Na2So و ۴ KCl ، NaCl و سطوح مختلف شوری (۰، ۴ ، ۸، ۱۲ و ۱۶ دسی سیمنز بر متر ) بود. نتایج نشان داد که نوع نمکبر سرعتجوانه زنی ، طول ساقه چه و سطوح تنش شوری بر درصد و سرعتجوانه زنی و طول ساقه چه تأثیر معنی داری داشته است. در بین نمکها NaCl بیشترین تاثیر منفی را نشان داد . همچنین با افزایش غلظت نمک تمامی این صفات کاهشیافت به طوری که بالاترین مقادیر این صفات در تیمار شاهد ( آب مقطر ) مشاهده گردید . ولی طول ریشه چه تحت تأثیر نوع نمک و سطوح شوری قرار نگرفت.نتایج این آزمایش حاکی است که گیاه گلرنگ درمرحله جوانه زنی تا حدود زیادی نسبت به شوری مقاوم می باشد به گونه ای که صفاتجوانه زنی اندازه گیری شده در این آزمایش تنها در غلظتهای بالا ( بالاتر از ۱۲ds/m و آن هم به مقدار اندکی تحت تأتیر تیمارهای اعمال شده قرار گرفتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.