مقاله اثرات تنش شوری ناشی از نمکهای مختلف بر روی خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه سویا (Glycine max L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات تنش شوری ناشی از نمکهای مختلف بر روی خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه سویا (Glycine max L) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات تنش شوری ناشی از نمکهای مختلف بر روی خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه سویا (Glycine max L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات تنش شوری ناشی از نمکهای مختلف بر روی خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه سویا (Glycine max L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات تنش شوری ناشی از نمکهای مختلف بر روی خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه سویا (Glycine max L) :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

به منظور بررسی اثرات تنش شوری بر جوانهزنی بذور رقمDPX سویا آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با ۳ تکرار در آزمایشگاه بذر دانشکده کشاورزی کرج انجام گردید. تیمارهای مورد بررسی شامل نمکهای KCl ،MgCl2 ،NaCl و آب دریاچهارومیه هر کدام در سه سطح ۶ ، ۳ و ۹ دسی زیمنسبر متر به همراه تیمار شاهد(آب مقطر) بود. نتایج حاصل از تجزیه واریانسنشان داد که بطور کلی تنششوری ناشی از نمکهای مختلف باعث کاهش مولفه های جوانهزنی و رشد گیاهچه گردید. که این کاهش در میزان جوانهزنی و رشد گیاهچه با افزایش سطح شوری افزایش بیشتری یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.