مقاله مطالعه اثرات اسمزی بر خصوصیات جوانه زنی بادام زمینی (Arachis hypogea L).


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثرات اسمزی بر خصوصیات جوانه زنی بادام زمینی (Arachis hypogea L). دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثرات اسمزی بر خصوصیات جوانه زنی بادام زمینی (Arachis hypogea L).  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثرات اسمزی بر خصوصیات جوانه زنی بادام زمینی (Arachis hypogea L).،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثرات اسمزی بر خصوصیات جوانه زنی بادام زمینی (Arachis hypogea L). :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

بمنظور مطالعه و بررسی اثرات پتانسیل اسمزی ناشی ازNaCL وpeg6000 برخصوصیات جوانه زنی بادام زمینی آزمایشی فاکتوریل با طرح پایه کامل تصادفی با ۳ تکراردر محیط کنترل شده آزمایشگاهی در سال ۱۳۸۸ اجرا گردید. فاکتورهای آزمایش شامل ۵ سطح پتانسیل اسمزی (صفر ، ۳- ، ۶- ، ۹- ، ۱۲- بار ناشی از نمک و پلی اتیلن گلایکول PEG6000 بود. نتایج نشان دادکه پتانسیل اسمزی اثر معنی داری بر طول ریشه چه و ساقه چه ، سرعتجوانه زنی وبنیه بذر داشته است همچنین اثرات منفی PEG بسیار بیشتر از نمک NaCl بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.