مقاله مطالعه ای بر ویژگی های گیاه دانه روغنی جوجوبا و روغن آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه ای بر ویژگی های گیاه دانه روغنی جوجوبا و روغن آن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه ای بر ویژگی های گیاه دانه روغنی جوجوبا و روغن آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه ای بر ویژگی های گیاه دانه روغنی جوجوبا و روغن آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه ای بر ویژگی های گیاه دانه روغنی جوجوبا و روغن آن :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
جوجوبا درختچه ای دو پایه است که به طور خودرو در صحرای سونوران در جنوب غربی آمریکا، باهاما در کالیفرنیا و شمال غربی مکزیکمی روید.میوه جوجوبا یک کپسول سبز بیضوی بلند است که حاوی یکتا سه عدد بذر بوده و حدود ۵۰ درصد از وزن دانه ها را روغن (موم) بی رنگو بی بوی ویژ ه ای تشکیل می دهد که در سلسله گیاهان منحصر به فرد است و درصنایع مختلفی استفاده می شود. عمر این درخت حدود ۲۰۰ سال تخمین زده شده است. پایداری این روغن باعث شده که امروزه علاوه بر صنایع بهداشتی و آرایشی از این روغن در صنایع دیگر نیز استفاده شود. چون روغن جوجوبا حاوی هیچ کلسترول و تری گلیسریدی نیست از آ ن می توان به عنوان یکروغن با کالری پایین استفاده کرد. با توجه به قدرت سازش بالای این گیاه به شرایط خشک، مقاومت به کم آبی و شوری خاک و وجود نواحی غیر حاصلخیزی در مناطق خشکو کم آب در سراسر دنیا از جمله در مناطق جنوبی ایران، کشت چنین گونه های گیاهی مقاوم به خشکی و شوری ساد ه ترین و کم هزینه ترین راه استفاده از این گونه خا کها و تولید محصولات بسیار ارزشمند به شمار می آید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.