مقاله واکنش عملکرد و اجزا عملکرد پنبه به کاربرد کودهای اسید آمینه و ریز مغذی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله واکنش عملکرد و اجزا عملکرد پنبه به کاربرد کودهای اسید آمینه و ریز مغذی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله واکنش عملکرد و اجزا عملکرد پنبه به کاربرد کودهای اسید آمینه و ریز مغذی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله واکنش عملکرد و اجزا عملکرد پنبه به کاربرد کودهای اسید آمینه و ریز مغذی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله واکنش عملکرد و اجزا عملکرد پنبه به کاربرد کودهای اسید آمینه و ریز مغذی :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
آزمایشدر شرکت کشت و صنعت انابد کاشمر واقع در ۱۵ کیلومتری شهرستان بردسکن بصورت بلوکهای کامل تصادفی با شش تیمار وچهار تکرار- در سال ۱۳۸۶ انجام گرفت. تیمارهای کودی شامل مصرفهمراه با آب آبیاری کودهای حاوی اسیدآمینه و کودهای میکرو شامل ۱-آهن خضرا ۲ اسیدآمینه فولامینا ۳- کلات آهن و روی بهاران ۴- هیوماکس ۵- اسیدآمینه آمینول فورته + فسنوترن و ۶- شاهد بودند که در دو مرحله از رشد در آب آبیاری استفاده شدند. نتایجنشان دادکهکاربرد تیمارهایکودیاثر معنی داریبرعملکردوشداشته بطوریکهکودهای آمنیول فورته + فسنوترن ، بهاران و هیوماکسدارای بیشترین عملکرد وشو خضرا و شاهد کمترین عملکرد وش را در برداشتند. تیمارها اثر معنی داری بر تعداد غوزه در بوته نداشتند ولی از لحاظ مقدار ، کودهای فولامینا ، هیوماکسو بهاران بیشترین تعداد غوزه را دارا بودند. بیشترین وزن تکغوزه مربوط به کود بهاران و کمترین آن در شاهد و فولامینا بدستآمد که بنظر می رسد یکی از علل کم بودن عملکرد وشدر تیمار فولامینا کم بودن وزن غوزه میباشد . تعداد غوزه بازنشده در تیمارهای آمینول فورته + فسنوترن و بهاران در کمترین حد خود بود که نشان می دهد این کودها باعث زودرسی و کامل باز شدن غوزه ها می شوند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.