مقاله کاربرد نانو لوله های کربن در حذف طعم و بو ازآب آشامیدنی و گندزدایی آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کاربرد نانو لوله های کربن در حذف طعم و بو ازآب آشامیدنی و گندزدایی آن دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کاربرد نانو لوله های کربن در حذف طعم و بو ازآب آشامیدنی و گندزدایی آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد نانو لوله های کربن در حذف طعم و بو ازآب آشامیدنی و گندزدایی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کاربرد نانو لوله های کربن در حذف طعم و بو ازآب آشامیدنی و گندزدایی آن :
تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
در سالهای اخیر فناوری نانو، مواد مختلفی را به صنعت تصفیه آب معرفی کرده است که نتایج امید بخشی بخصوص در حذف آلاینده های شیمیایی و بیولوژیکی به دنبال داشته است. از جمله این مواد می توان به نانو جاذبهایی مانند نانولوله های کربن(CNT) اشاره نمود که خواص جذب کنندگی ویژه ای دارند و برای حذف فلزات سنگین، مواد آلی و آلاینده های بیولوژیکی مورد استفاده قرار می گیرند. این مواد به دلیل قابلیتهای فوق العاده خود در تصفیه آب، بسیار مورد توجه قرار گرفته اند و ثابت شده است که بصورت موثری در حذف آلاینده های شیمیای و بیولوژیکی نقش خواهند داشت. در این تحقیق به نحوه عملکرد نانولوله های کربن جهت حذف طعم و بو از آب و همچنین گندزدایی آن پرداخته شده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.