مقاله تاثیر باکتریهای تحریک کننده رشد(Azospirillum spp) در کاهش مصرف کود فسفره در گیاه پنبه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر باکتریهای تحریک کننده رشد(Azospirillum spp) در کاهش مصرف کود فسفره در گیاه پنبه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر باکتریهای تحریک کننده رشد(Azospirillum spp) در کاهش مصرف کود فسفره در گیاه پنبه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر باکتریهای تحریک کننده رشد(Azospirillum spp) در کاهش مصرف کود فسفره در گیاه پنبه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر باکتریهای تحریک کننده رشد(Azospirillum spp) در کاهش مصرف کود فسفره در گیاه پنبه :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

امروزه استفاده از میکروارگانیسم های مفید خاک به منظور افزایش محصول، بالا بردن کیفیت تولیدات کشاورزی، کاهش مصرف سموم و کودهای شیمیایی، جلوگیری از آلودگی آبهای جاری و زیرزمینی و حفظ محیط زیست مطرح می باشند. باکتری های محرک رشد گیاه (PGPR) به گروهی از باکتری های ریزوسفری مفید اطلاق می شود که قادرند با استفاده از یک یا چند مکانیسم رشد گیاه را افزایش دهند. افزایش انحلال عناصر غذایی کم محلول مانند فسفر، تولید هورمون های رشد گیاهی مانند اکسین، تثبیت نیتروژن مولکولی از جمله این توانایی ها می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.