مقاله بررسی تاثیر pH در پایداری و فعالیت لیپاز سودوموناس آئروژینوزا جداسازی شده از پساب روغنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر pH در پایداری و فعالیت لیپاز سودوموناس آئروژینوزا جداسازی شده از پساب روغنی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر pH در پایداری و فعالیت لیپاز سودوموناس آئروژینوزا جداسازی شده از پساب روغنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر pH در پایداری و فعالیت لیپاز سودوموناس آئروژینوزا جداسازی شده از پساب روغنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر pH در پایداری و فعالیت لیپاز سودوموناس آئروژینوزا جداسازی شده از پساب روغنی :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
لیپازها به علت ویژگیهایشان مثل فعالیت در رنجی از دما و pH ،اختصاصی بودن سوبسترا،تنوع سوبستراو; بیوکاتالیستهای انتخابی در زمان حال و آینده میباشند و اهمیت آنها در صنایع مختلف مثل صنایع غذایی، دترجنت، صنایع شیمیایی و داروسازی روز به روز در حال افزایش است.آنزیم لیپاز باکتری سودوموناس آئروژینوزا، یک سوش باکتریایی که از یک نمونه پساب روغنی جداشده بود، جهت تاثیرpH روی فعالیت و پایداری آن مورد بررسی قرار گرفت.این آنزیم بیشترین فعالیت لیپولیتیکی را در pHهای ۶و۹ نشان داد و بیشترین پایداری را درpH:8داشت. به گونه ای که ۶۵% فعالیت لیپازی پس از ۵ ساعت ذخیره کردن آنزیم در ۴درجه سانتیگراد در pH:8 مشاهده گردید. نتایج این پژوهش نشان داد که لیپاز سودوموناس آئروژینوزا یک لیپاز بالقوه قلیایی است و این لیپاز جهت کاربرد در بیوتکنولوژی مثل صنعت دترجنت می تواند مورد توجه قرار گیرد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.