مقاله بررسی بار میکروبی کل، کلیفرم، اشیریشیاکلی و استافیلوکوکوس آرئوس شیرخام تولیدی شهرستان شهربابک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی بار میکروبی کل، کلیفرم، اشیریشیاکلی و استافیلوکوکوس آرئوس شیرخام تولیدی شهرستان شهربابک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی بار میکروبی کل، کلیفرم، اشیریشیاکلی و استافیلوکوکوس آرئوس شیرخام تولیدی شهرستان شهربابک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بار میکروبی کل، کلیفرم، اشیریشیاکلی و استافیلوکوکوس آرئوس شیرخام تولیدی شهرستان شهربابک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی بار میکروبی کل، کلیفرم، اشیریشیاکلی و استافیلوکوکوس آرئوس شیرخام تولیدی شهرستان شهربابک :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

شهرستان شهر بابک واقع در استان کرمان باتولید روزانه ۱۲۰ تن شیرخام و ارسال آن به استانهای هم جوار نقش مهمی در تهیه شیرخام منطقه ی جنوب شرق کشور دارد با توجه به شرایط جغرافیایی و اجتماعی شهرستان شهر بابک گسترش دامداریها به مانند اغلب نقاط کشور بیش ت ر به صورت سنتی بوده است و همین عامل باعث افت کیفیت شیرخام تولیدی شهرستان می باشد. دراین تحقیق تعداد ۱۰۰ نمونه از دامداریها سنتی مورد آزمایش قرار گرفت وپس از تهیه رقت های مناسب آزمایشات باکترویولوژیک جهت تعیین کیفیت شیرخام انجام و نتایج توسط نرم افزار spss تجزیه و تحلیل شدند. با توجه به نتایج بدست آمده و مقایسه آنها می توان با قاطعیت ابزار داشت که تولید شیر در سطح سنتی امری که باید بطور جدی مورد تجدید نظر قرار گرفته و برای حل این معضل چاره اندیشی نمود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.