مقاله باززنده سازی و احیاء بافتهای فرسوده در رویکرد مشارکتی (مطالعه موردی بهسازی بافت فرسوده شهر آسیلا- مراکش)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله باززنده سازی و احیاء بافتهای فرسوده در رویکرد مشارکتی (مطالعه موردی بهسازی بافت فرسوده شهر آسیلا- مراکش) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله باززنده سازی و احیاء بافتهای فرسوده در رویکرد مشارکتی (مطالعه موردی بهسازی بافت فرسوده شهر آسیلا- مراکش)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله باززنده سازی و احیاء بافتهای فرسوده در رویکرد مشارکتی (مطالعه موردی بهسازی بافت فرسوده شهر آسیلا- مراکش)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله باززنده سازی و احیاء بافتهای فرسوده در رویکرد مشارکتی (مطالعه موردی بهسازی بافت فرسوده شهر آسیلا- مراکش) :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

یک توسعه شهری خودکفا در حالی پایدارخوانده می شود که علاوه بر حمایت از محیط زیست و ایجاد فرص تهای مناسب،قادر به ادامه فعالیت و تامین مالی خود بعد از حذف کمک های بیرونی باشد. یکی از راهکارهای اجرائی برای رسیدن به این هدف بهره گیری از مشارکت مردمی در توسعه های شهری بخصوص در نوسازی و بهسازی باف تهای فرسوده است. اگر بخواهیم تعریفی از بافت فرسوده ارائه دهیم می توان گفت قسمتی از بافت شهر است که وجود عوامل مختلف در آن، سبب کاهش ارزش کیفی و کمی زندگی شهروندان شده و با پایین آمدن ارزش های سکونتی، نوسازی و احیای بافت انجام نشده و ساکنان کم کم مهاجرت می کنند.بنابراین حضور ساکنان بومی در بافت و ارتقاء حساسیت آن ها نسبت به محل زندگ یشان یکی از فاکتورهای مهم برای بهسازی و نوسازی پایدار بافت های فرسوده است. با توجه به شعاری بودن اکثر پروژ ههای مشارکتی در ایران در بهسازی و نوسازی باف تهای فرسوده، برای ارتقاء این گونه پروژ هها به پروژه های مشارکتی محدود و پروژه های مشارکتی واقعی نیاز به بررسی و آموختن ازتجربه های موفق پروژ ههای بازسازی و بهسازی با رویکرد مشارکتی است. یکی از این نمونه ها که برنده جایزه آقاخان در سال۱۹۸۹ شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.