مقاله ارزیابی فرایند خشک شدن ، کمیت اسانس و مدلسازی ریاضی گیاه دارویی به لیمو با استفاده از جریان هوای گرم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی فرایند خشک شدن ، کمیت اسانس و مدلسازی ریاضی گیاه دارویی به لیمو با استفاده از جریان هوای گرم دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی فرایند خشک شدن ، کمیت اسانس و مدلسازی ریاضی گیاه دارویی به لیمو با استفاده از جریان هوای گرم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی فرایند خشک شدن ، کمیت اسانس و مدلسازی ریاضی گیاه دارویی به لیمو با استفاده از جریان هوای گرم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی فرایند خشک شدن ، کمیت اسانس و مدلسازی ریاضی گیاه دارویی به لیمو با استفاده از جریان هوای گرم :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

گیاهان دارویی حاوی اسانس، نقش حائز اهمیتی را در صنعت داروسازی ایفا می کنند که جهت نگهداری و استخراج اسانس باید خشک شوند لذا یافتن بهترین شیوه خشک کردن باعث کاهش ضایعات و خسارات انبارداری و افزایش کمی و کیفی اسانس استحصالی می گردد. گیاه دارویی به لیمو با نامعلمی Lippia citriodora از گیاهان حاوی اسانس بوده که اسانس در برگهای آن تجمع یافته و حاوی مواد موثره ارزشمند ژرانیول، نرال، لیمونن و ; می باشد دراین پژوهش روشهای خشک کردن برگ به لیمو با خشک کن جریان هوای گرم و ارزیابی کمیت اسانس آن مورد بررسی قرار گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.