مقاله توسعه مدل پیش بینی زمان خشک شدن موز در طی فرایند خشک کردن با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله توسعه مدل پیش بینی زمان خشک شدن موز در طی فرایند خشک کردن با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله توسعه مدل پیش بینی زمان خشک شدن موز در طی فرایند خشک کردن با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله توسعه مدل پیش بینی زمان خشک شدن موز در طی فرایند خشک کردن با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله توسعه مدل پیش بینی زمان خشک شدن موز در طی فرایند خشک کردن با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

هدف از این تحقیق پیش بینی زمان خشک شدن موز در طی فرایند خشک کردن با جریان هوای گرم به عنوان تابعی از دما، سرعت هوا، ضخامت ورقه موز، رقم و رطوبت نهایی محصول به کمک شبکه های عصبی مصنوعی است. در این تحقیق اثر عوامل اثرگذار دمای هوا در سه سطح ۴۰، ۵۰ و ۶۰ درجه سلسیوس سرعت هوا در سه سطح ۰، ۱ و ۲ متر برثانیه ضخامت ورقه ها در دو سطح ۶ و ۳ میلیمتر ، رقم در سه سطح (گروس میشل، دوارف کاوندیش و گراندناین) و رطوبت نهایی محصول بر تغییرات زمان خشک شدن موز استفاده شد. داده های لازم برای ایجاد الگوهای آموزش، ارزیابی و آزمون با انجام آزمایشهای خشک کردن برای تیمارها بااستفاده از یک خشک کن آزمایشگاهی جمع آوری شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.