مقاله ارزیابی تجربی و عددی اثر هندسه سمبه و بیلت در فرآیند اکستروژن فنجان-میلهای به روش طراحی آزمایشها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تجربی و عددی اثر هندسه سمبه و بیلت در فرآیند اکستروژن فنجان-میلهای به روش طراحی آزمایشها دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تجربی و عددی اثر هندسه سمبه و بیلت در فرآیند اکستروژن فنجان-میلهای به روش طراحی آزمایشها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تجربی و عددی اثر هندسه سمبه و بیلت در فرآیند اکستروژن فنجان-میلهای به روش طراحی آزمایشها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تجربی و عددی اثر هندسه سمبه و بیلت در فرآیند اکستروژن فنجان-میلهای به روش طراحی آزمایشها :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

اصطکاک و بررسی آن از پیچیدهترین موضوعات مورد بحث در شکلدهی فلزات میباشد، بنابراین ارزیابی عملکرد روانکارها و پوشش در آهنگری سرد، بعلاوه برآورد ضرایب اصطکاک، برای تولید و همچنین شبیهسازی المان محدود لازم و ضروری است. برخی از آزمایشهای متداول برای ارزیابی ضریب اصطکاک عبارت از آزمایش حلقه، آزمایش اکستروژن دو فنجانی و آزمایش اکستروژن فنجان- میلهای میباشند. آزمایش اکستروژن فنجان- میلهای برای ارزیابی روانکارهای آهنگری سرد مناسب میباشد زیرا عقیده بر این است که شرایط عملی این آزمایش (شدت تغییر شکل و کشش سطحی) که در اکثر کاربردهای آهنگری یافت میشود، به خوبی برابری میکند، بنابراین هدف از این کار ارزیابی فرآیند اکستروژن فنجان- میلهای با مطالعه اثر پارامترهای مختلف هندسه و فرآیند بر روی نسبت ارتفاع فنجان به ارتفاع میله به دو روش تجربی و عددی میباشد. براساس این ارزیابی توصیههایی برای طراحی مجدد فرآیند اکستروژن فنجان- میلهای و حساسیت بیشتر آن به تغییرات اصطکاک سطحی شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.