مقاله بررسی تجربی و عددی نیروی شکلدهی در فرآینداکستروژن فنجان-میلهای به روش تاگوچی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تجربی و عددی نیروی شکلدهی در فرآینداکستروژن فنجان-میلهای به روش تاگوچی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تجربی و عددی نیروی شکلدهی در فرآینداکستروژن فنجان-میلهای به روش تاگوچی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تجربی و عددی نیروی شکلدهی در فرآینداکستروژن فنجان-میلهای به روش تاگوچی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تجربی و عددی نیروی شکلدهی در فرآینداکستروژن فنجان-میلهای به روش تاگوچی :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
میزان نیرو و انرژی در فرآیند شکل دهی بر پرداخت سطح محصول، میزان فرسایش قالبها و نیز جریان فلز تأثیر دارد.در فرآیند اکستروژن فنجان- میلهای عوامل متعددی بر نیرو دخیل هستند که از جمله میتوان به نسبت ابعادی قطعه و هندسه ابزار اشاره کرد. هدف از انجام این پژوهش، بررسی تأثیر این عوامل بر مقدار نیروی لازم میباشد که میتوان از نحوه تغییرات پارامترها برای کاهش نیرو مطلع شد و از نتایج به دست آمده برای فرآیندهای صنعتی استفاده نمود. در تحقیق حاضر فرآیند به روش تاگوچی با ماده مدل سرب و با استفاده از آزمایشهای عملی و روش اجزاء محدود مورد بررسی قرار گرفته است. با توجه به نتایج این پژوهش مشاهده میشود تطابق نسبتاً خوبی بین نتایج تجربی و عددی وجود دارد. طی این پژوهش مشخص شد که نسبت کاهش سطح مقطع میله بیشترین تأثیر را دارا میباشد و با کاهش آن نیرو کاهش مییابد و همچنین طول گلوگاه سمبه کمترین اثر را دارا است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.