مقاله ارزیابی استفاده از منابع مختلف کودهای آلی در زراعت زعفران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی استفاده از منابع مختلف کودهای آلی در زراعت زعفران دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی استفاده از منابع مختلف کودهای آلی در زراعت زعفران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی استفاده از منابع مختلف کودهای آلی در زراعت زعفران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی استفاده از منابع مختلف کودهای آلی در زراعت زعفران :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

زعفران به عنوان گرانترین محصول کشاورزی و ادویه ای جهان جایگاه ویژه ای در بین محصولات صادراتی ای ران دارد.در زراعت زعفران کشاورزان عموماً از کودهای گاوی استفاده می کنند. منابع دیگر کودهای آلی مانند کود مرغ ی و کمپوست ضمن در دسترس بودن، دارای قیمت مناسبی نیز می باشند. به نظر می رسد که در صورت کسب نتا یج مثبت کم ی و کیف ی می توان از این کودها در کشت زعفران استفاده نمود. این آزمایش در قالب بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار و به مدت ۶ سال ۸۸-۸۳ بر روی خاکی شنی لوم در ایستگاه تحقیقات گناباد به اجرا درآمده است . تیمارها ی ک ود آل ی مورداستفاده این آزمایش شامل کودهای گاوی، مرغی و کمپوست زباله شهری بود. کود گاوی به میزان ۳۵و۵۰ و ۶۵ تن در هکتار کود کمپوست (کارخانه کود آلی مشهد) به میزان ۲۸ و ۴۰ و ۵۲ تن در هکتار و کود مرغی به م ی زان ۷ ، ۱۰ و ۱۳ تن در هکتار همراه با کاشت پیاز مصرف گردید.از سال دوم به بعد به میزان یک سوم تیمارهای کودی اعمال شده در سال اول به کرتها داده شد. نتایج نشان داد که هر سه نوع کود اثرات مثبتی بر عملکرد گل داشته اند . در طول آزما یش بیشتر ین می انگین عملکرد گل زعفران از تیمار مصرف کود گاوی به مقدار ۳۵ تن در هکتار بدست آمدو در مقدار های بالاتر مصرف کود گاوی عملکرد کاهش یافت . در مقابل، نسبت های بالاتر مصرف کود های مرغی و کمپوست همراه با رون د ی افزایش ی در تولید گل بود.نتایج نشان داد که میانگین عملکرد گل در تیمارهای ۵۲ تن در هکتار کود کمپوست، ۳۵ تن در هکتار کود گاوی و ۱۳ تن در هکتار کود مرغی با یکدیگر تفاوت معنی داری نداشت و نتیجه آن که در زراعت زعفران م یتوان از ک ود های کمپوست و مرغی به عنوان منابع دیگری از کود های آلی کود گاوی استفاده نمود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.