مقاله تعیین ویژگ یهای اقتصادی، زراعی و شخصی مؤثر بر کاربرد کودهای غیرشیمیایی (مطالعه موردی گوج هکاران شهرستان هندیجان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین ویژگ یهای اقتصادی، زراعی و شخصی مؤثر بر کاربرد کودهای غیرشیمیایی (مطالعه موردی گوج هکاران شهرستان هندیجان) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین ویژگ یهای اقتصادی، زراعی و شخصی مؤثر بر کاربرد کودهای غیرشیمیایی (مطالعه موردی گوج هکاران شهرستان هندیجان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین ویژگ یهای اقتصادی، زراعی و شخصی مؤثر بر کاربرد کودهای غیرشیمیایی (مطالعه موردی گوج هکاران شهرستان هندیجان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین ویژگ یهای اقتصادی، زراعی و شخصی مؤثر بر کاربرد کودهای غیرشیمیایی (مطالعه موردی گوج هکاران شهرستان هندیجان) :

تعداد صفحات:۲۱

چکیده:

استفاده بی رویه و نادرست از کودهای شیمیایی که از یکسو موجب افزایش عملکرد و بازارپسندی محصولات کشاورزی گردید و از سوی دیگر اثرات جبران ناپذیری بر محیط زیست و سلامت انسان وارد نمود، سبب شد که در ده ههای اخیر حرکت به سمت تولید محصول سالم و حفاظت از محیط زیست از طریق جایگزینی فناور یهای غیرشیمیایی به ویژه در محصولاتی نظیر گوجه که مصرف تاز هخوری دارند، مورد توجه قرار بگیرد. اما علیرغم تلاش های انجام شده در این زمینه، پذیرش و کاربرد این فناور یها به کندی صورت می گیرد؛ چرا که موفقیت در دستیابی به اهداف مورد نظر، در گرو تلفیق بهینه منابع انسانی با سایر منابع (اطلاعات، فناوری، سرمایه) می باشد و فناور یهای کشاورزی باید در قالب نیازهای خاص هر منطقه و متناسب با منابع انسانی و غیرانسانی طراحی، تطبیق و آزمایش گردد. در این پژوهش با توجه به اهمیت شناخت کاربران فناوری به تعیین برخی از ویژگی های مؤثر برکاربرد کودهای غیرشیمیایی نظیر کودهای بیولوژیک، ورم یکمپوست، کودسبز، کود حیوانی و غیره در بین کشاورزان پرداخته شد. تحقیق حاضر از نوع توصیفی همبستگی بوده و به روش پیمایشی با استفاده از پرسش نامه و مصاحبه صورت گرفت. جامعه آماری شامل گوجه کاران شهرستان هندیجان به تعداد ۴۰۰ نفر م یباشد که از طریق نمونه گیری تصادفی طبقه ای ۱۹۵ نمونه براساس جدول کرسجی و مورگان انتخاب شدند. پایایی پرسش نامه از طریق محاسبه ضریب آلفای کرونباخ با استفاده از نرم افزارSPSS14 که برای بخش های مختلف پرسش نامه بیش از ۰/۸۵ به دست امد تأیید گردید. نتایج این تحقیق پیمایشی نشان داد که با اطمینان ۹۹ % رابطه معن یداری بین سطح تحصیلات، نگرش، سطح زیر کشت، تجربه، درآمد غیرکشاورزی و میزان مالکیت زمین با میزان کاربرد کودهای غیر شیمیایی وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.